A város első Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodája

2023. 06. 04., 8:21pm
Nemcsak szálloda lesz, hanem lakó- és kereskedelmi egységeket is magában foglaló multifunkcionális épület

 

Duna-parti Four Points by Sheraton szálloda nyit Budapesten

Az Accent Hotel Management nyitja meg Budapest első Four Points by Sheraton szállodáját a Duna-parton, amely a Marriott International 30 rendkívüli márkájának egyikét képviseli. A 105 szobás szálloda hamarosan megnyitja kapuit, panorámás kilátást kínálva a Margit-szigetre, a 9. emeleten pedig elegáns tetőtéri bárral várja a vendégeket.

Júniusban nyílik meg a város első Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodája a XIII. kerület szívében. A szállodát az Accent Hotel Management üzemelteti egy lakó- és kereskedelmi területeket is magában foglaló multifunkcionális ingatlanfejlesztés részeként. Az új komplexum építése a tervek szerint halad, és a szálloda várhatóan a nyári szezon elején fogadhatja első vendégeit.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy az Accent Hotel Managementet választották az első Four Points by Sheraton szálloda üzemeltetésére a fővárosban. A Marriott International által biztosított franchise, valamint a mi szakmai üzemeltetési hátterünk és széleskörű helyismeretünk garancia a szálloda hosszú távú sikerére. Büszkén jelentjük be, hogy a Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodával 27-re nőtt az Accent Hotel Management által Magyarországon és Ausztriában üzemeltetett szállodák száma. A szálloda vezetésével Hegedűs Dávidot bíztuk meg, aki a magyar főváros piacát kiválóan ismerő, nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember, és hosszú ideje szállodaláncunk meghatározó tagja" - mondta el Kerek Péter, az Accent Hotel Management stratégiáért felelős ügyvezető helyettese.

„Örömmel üdvözöljük a Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodát a vegyes koncepciójú Duna Pearl komplexumban. A Duna gyöngyszemeként ismert Duna Pearl Újlipótvárosban, a XIII. kerület kiemelten értékes területén található.  A komplexum közvetlenül a Margit-szigettel szemben helyezkedik el; a Váci út, ahol a kerület központja, a metró és a fontos üzleti központok találhatóak, gyalogosan is megközelíthető. A Margit-szigettel szemben, a kerület legnagyobb parkjával, a Szent István parkkal szomszédos Duna Pearl, a Duna-parton kel életre különlegesen kialakított lakóházakkal és zöld tetőkertekkel. Kedvező elhelyezkedésével, szállodai és kereskedelmi területeivel a Duna Pearl a városrész új központjává emelkedik. A tágas, nagy belső terekkel rendelkező lakásoknak, a Dunára nyíló kilátást maximálisan kihasználó, speciálisan kialakított teraszoknak és erkélyeknek, a projekt középpontjában álló zöld udvarnak és közösségi tereknek köszönhetően a Duna Pearl átlagon felüli színvonalat ígér befektetőinek'' - tette hozzá Kaan Yücel, a Polat Holding vezérigazgatója.

Az egyedi tájolásnak köszönhetően a 105 szoba közel háromnegyedéből gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, a népszerű belvárosi oázisra, a Margit-szigetre és a Budai-hegyekre. Míg a felsőbb emeleteken két junior lakosztály került kialakításra.

Elhelyezkedéséből adódóan a hotel vendégei nyugodt és csendes környezetet élvezhetnek, de gyalog vagy tömegközlekedéssel pillanatokon belül a nyüzsgő városközpontban találhatják magukat.

A szálloda digitalizált megoldásai tovább emelik a vendégek kényelmét. A modern technológia pedig egyedülálló kohéziót alkot a különleges dizájnnal, melyben eredeti korabeli poszterek és korhű berendezési tárgyak idézik meg a 60-as és 70-es évek hangulatát a szobákban és a közösségi terekben egyaránt.

A hotel szolgáltatásai és szobáinak felszereltsége tökéletes megoldást kínál az üzleti utazóknak, akik a környéken keresnek szállást. Az 50 fős meeting terem pedig maradéktalanul kiszolgálja a közepes méretű rendezvények igényeit.

Testmozgásra vágyó vendégek számára felszerelt edzőterem áll rendelkezésre.

A 9. emeleten található, 40 fő befogadására alkalmas tetőtéri bár a szálloda vendégeit és a budapesti közönséget egyaránt várja.

„Örülünk, hogy megbízható partnereinkkel, az Accent Hotel Managementtel és a Polat Grouppal együttműködve Four Points by Sheraton márkánkat a dinamikusan fejlődő budapesti szállodapiacon is bevezethetjük. A Marriott International jelentős piaci pozícióval rendelkezik Magyarországon a 30 márkából álló portfóliónk hat szállodájával. A következő két évben további bővülés várható, példaként említve a Dorothea Hotelt, az Autograph Collectiont és a W Budapestet.  A Four Points by Sheraton Budapest Danube jellegzetes, időtlen, praktikus és laza hangulatot kínál minden utazó számára" - mondta Silvija Lovreta, a Marriott International délkelet-európai nemzetközi szállodafejlesztési vezetője.

„A Four Points by Sheraton Budapest Danube időtálló stílust és modern, minden igénynek megfelelő panorámás szobákat kínál vendégeinknek, tetőbárunk pedig páratlan találkozóhely lesz a Duna pesti oldalán" - tette hozzá Hegedűs Dávid, a Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodaigazgatója.