A trendek változnak, a farmer örök!

2020. 10. 10., 5:48pm
Ismét frissült a Reserved, ezúttal a legújabb farmer kollekcióval.

Ismét frissült a Reserved, ezúttal a legújabb farmer kollekcióval.

Mindegy, mennyi idős vagy, nemtől is függetlenül tapasztalhatod, az örök farmert mindenki hordja.

Ám, a klasszikus darabok mellett, egy ilyen hosszú múltú viselet ugyancsak folyton megújul, követve a trendeket. Így van ez a Reserved idei őszi denim kollekciójával is.

Egy jó fehér póló vagy ing és a kedvenc farmerünk egész napra meghatározza jó hangulatunkat. Arról nem szólva, hogy ez mindig menő, nem meghatározó az évszak.

A fehér ing egy kis eleganciát kölcsönöz outfit-ünknek, akár üzleti tárgyaláshoz felvehetjük farmernadrággal vagy szoknyával.

A farmernadrág elengedhetetlen alapöltözék ruhatárunkban. Természetesen van hagyományos és tépett formában, kinek mi tetszik.

Zakóval és fekete pulcsival lehet elegáns,de sportos is.

 

Most, hogy itt az ősz, preferáljuk a hosszú nadrágokat, a hosszú ujjú ingeket, pólókat. A kockás ing mindig is hozzátartozott a jeansek világához, nincs ez másképpen idén sem.

A szoknya marad rövid, mondhatni klasszikusan szexi.

Tone in tone, a farmer nadrág kék jeans inggel viselve, mindegy, hogy sötétebb vagy világosabb árnyalatban.

A kék dzseki is minden hosszban és mindenhez illik. Szabadidő ruhához, hétköznapi öltözethez, csak úgy, felkapva. A vastagabb, őszi - téli változat, hűvösebb napokra ajánlott.

Még néhány szó az overallokról: a kantáros igazi sportos, az egybeszabott, ujjatlan/ujjas viszont némileg komolyabb. Saját, de bármilyen övet hordhatunk hozzá.

Az örök farmer idén is marad az ősz és a tél divatja.