A tökéletes csokoládé: chocoMe

2018. 23. 11., 2:40pm
A chocoMe csokoládé manufaktúra alapítója, Mészáros Gábor tulajdonos rendkívül elkötelezett a csúcsminőség iránt.

A chocoMe csokoládé manufaktúra alapítója, Mészáros Gábor tulajdonos rendkívül elkötelezett a csúcsminőség iránt. Elhatározta, hogy megalkotja azt a saját fejlesztésű, teljesen egyedi íz világgal rendelkező étcsokoládé receptúrát, ami a chocoMe csokoládék zászlóshajója lesz. 

A nyári díjeső után a chocoMe új fejlesztésű álomcsokoládék egész sorával, még öt újabb nemzetközi elismeréssel, az International Chocolate Awards kitüntetéseivel köszönti az őszt.

Aranyérmes lett a manufaktúra egyik első számú újdonsága, a kivételes technológiával készülő Petit 21 – a kifinomult csokoládélapocskák, amelyek egyszerre kecsesek és krémesek, a különleges mogyoró praliné és az egzotikus kávé bársonyos íz varázslata a nemzetközi zsűrit is megbabonázta.

A legkiválóbbak között végzett még a szintén ellenállhatatlan, kékáfonyás joghurtos feketeribizlis Raffinée. Ezüstérmes lett az új termékkategória, a Petit 21 pikáns és magával ragadó karamell-yuzu párosa és a szintén új alkotás, az aszalt gyümölcs és a francia étcsokoládé találkozásából született Voilé Mangó, valamint bronzérmet vitt haza a felejthetetlen íz világú, Ruby csokoládés Raffinée csokoládéköltemény.

A legendás csokoládékölteményeiről világszerte híressé vált magyar chocoMe újabb nemzetközi kitüntetéssel tért haza Firenzéből, a rangos International Chocolate Awards világbajnoki döntőjéről.  Mindez nemcsak a manufaktúra történetében, de szakmai körökben is az egyik legnagyobb elismerés.

A chocoMe kézzel készült különleges csokoládé az Ön ízlése szerint, a legkitűnőbb alapanyagokból, több mint 80 feltéttel.

Információ és vásárlás: http://store.chocome.hu/szakmai/index.php

https://www.chocome.hu

https://www.facebook.com/chocome.hu

chocoMe Kft. és bemutatóterem:1135 Budapest, Kisgömb utca 23.

Nyitva: Hétfőtől-Péntekig 9:00 - 17:30
e-mail:            info@chocome.hu

Telefon:+36 70 316 6258

Telefon:+36 1-789 5755