A titkos kert és a tavasz/2023

2022. 18. 10., 11:21pm
Good Girl lányok vonultak a 2023-as tavaszi kollekcióban a kifutón

 

„S a titkos kert csak virágzott és virágzott,

minden reggel újabb csodákat tárt fel.”

Spring 2023 Collection

Karlie Kloss, Precious Lee és a többi Good Girl lány vonul végig a Carolina Herrera 2023-as tavaszi kollekciójának kifutóján.

A tűsarkút formáló üvegben rejlő ikonikus illat új kampányában betöltött szerepük után, a „Jókislányok” visszatértek a városba: a Carolina Herrera 2023-as tavaszi/nyári bemutatója a New York-i Plaza Hotelben kapott helyet. Az egész Good Girls csapat, azaz Karlie Kloss, Precious Lee, Dilone, Ash Foo és Olivia Vinten összeállt, hogy felrobbantsa a kifutót. Az öt Good Girl, akik a kifutón sétáltak,újra szerepelnek a nagy kasszasikerű Good Girl illat idei világméretű kampányában. „Nagyon izgatott vagyok, hogy együtt szerepelhetek ezekkel a rendkívüli Good Girl-ökkel – mondja Kloss.

Ez az energikus Good Girl csapat nem csupán a tökéletes megtestesítője a parfümben rejlő fesztelenségnek, de a kreatív igazgató, Wes Gordon tavaszi kollekcióról alkotott új vízióját is magában hordozza: a látható örömök kertje, a sokféle virágminták kaleidoszkópja, amelyet Wes Gordon gyermekkorának szeretett olvasmánya, Frances Hodgson Burnett könyve, A Titkos Kert inspirált.

Karlie egy A vonalú, babarózsa mintás maxi ruhát visel.

Precious egy pánt nélküli, ejtett derekú sifon maxi ruhában pompázik

Dilone egy rövid derekú kardigánban, pántos melltartószerű csőtopban és testhez álló ceruzaszoknyában jelenik meg, amely taxi sárga színű és virágos selyem anyagból készült.

Ash spagetti pántos, apró mintás fűzős ruhát visel,

Olivia pedig egy rövid ujjú, mini kockamintás, egyenes szabású ruhában tündököl, melynek első két zsebe kövekkel kivarrt.

A kendőzetlenül romantikus kifutó kollekció kapcsán a Good Girl-ök folytatják útjukat.

A kollekció kiindulópontja Wes Gordon gyermekkorának szeretett könyve, A Titkos kert Frances Hodgson Burnett-től, amelyet a természet és a szépség romantikus ábrázolása ihletett.

A látható örömök kertje: ez a kollekció kendőzetlenül romantikus a kézzel festett tearózsákkal és babarózsákkal díszített,

túlméretezett ballonujjakkal, valamint maximalista lendületével, illetve a tetőtől talpig passzoló kiegészítőknek köszönhetően.

A kollekciót egy csíkos pamutblúz nyitja, amelyhez egy sűrű virágmintás taft gömbszoknya párosul, megidézve Bunny Mellon, a tökéletesen elegáns kertész, könnyed amerikai csillogását.

És jönnek a további csíkosok,

szélesebb kivielben is.

A precízen szabott duplasoros blézer és kosztüm piros virágmintás sifon anyagú blúzzal egészül ki.

A mértani pontossággal szabott egyenes vonalú ruha pipacsvörösben tündököl, a fekete gyapjúkabáton pedig a varrások mentén virágok nyiladoznak.

Az ikonikus Carolina Herrera ing szakértői pontossággal szabott, és túlméretezett virágos rozettákkal lett újragondolva, melyek a vállrész tetején ülnek.

A kaleidoszkóp-szerű virágminták harmonizálnak a nőiesen szabott klasszikusabb, koromfekete részekkel.

Az estélyi vonalát határozottan lágyabbá teszik a szellőrózsa mintás sifonból készült részletek, amelyek vidám, élénk színe a virágok forgatagával örvényszerűen olvad össze. Több száz méter tüllt redőztek és varrtak össze kézzel, hogy sűrű fodrokat hozzanak létre, amelyek mozgás közben önálló életet élnek, akár csak a hullámzó virágsorok, amelyek sűrűn virágoznak a ruhakölteményeken.

A kis feketék sem maradnak el,

A Good Girl-ről

A Good Girl – az ikonikus éj kék, csillogó arany tűsarkú alakú üvegbe zárt illat először 2016-ban jelent meg és azonnali elsöprő sikert aratott. Egy édes, de érzéki illat. A Good Girl a jázmin, a kakaó, a tonkabab, a mandula és a kávé aromáit ötvözi, hogy nőies, mégis titokzatos illatcsokrot alkossanak.

„Mindezeket a nagyon különböző összetevőket azért választottuk, mert olyasmit akartunk, ami a nő minden oldalát képviseli – a világost, a sötétet, a férfiasat, a nőieset, az édeset, a szemtelent” – mondja Carolina A. Herrera, a Beauty részleg kreatív igazgatója. „Ha nőként ennyire sokrétűek vagyunk, nem érdemelnénk meg egy ehhez illő, sokrétű illatot? Ez maga a Good Girl.”

Carolina Herrera 2023 tavaszi kollekció Wes Gordontól

Styling: Marie Chaix – Produkcióvezető: KCD Wordwide – Smink: Lauren Parsons – Haj: Jimmy Paul – Casting: Rachel Chandler – Zene: Frédéric Sanchez

Runway magery - Kifutó képek https://bit.ly/HerreraSS23Images