A szépségszakma top eseménye

2019. 17. 10., 12:10pm
A Beauty Forum a legnagyobb hazai professzionális szépségipari szakkiállítás és vásár 2019-ben is szeretettel várja partereit, látogatóit. 

A Beauty Forum a legnagyobb hazai professzionális szépségipari szakkiállítás és vásár 2019-ben is szeretettel várja partereit, látogatóit. 

Dátum: 2019. október 25-26. péntek-szombat

Helyszín: Lurdy Ház Rendezvényközpont

28. alkalommal ad randevút Budapesten a Beauty Forum a szépségszakmának 2019. október 25-26-án. A - már tradicionális - kiállítás és vásár, a szakma hazai legnagyobb rendezvénye. Itt mutatják be a cégek a legújabb innovációkat, termékeket, a közönség pedig szakmai előadásokon, bemutatókon és workshopokon keresztül mélyítheti el a tudását.

  •  Ingyenes belépés a szakmai közönség számára. 
  •  Nyitva tartás: péntek 12.00-20.00; szombat 10.00-17.00-ig.
  • Szakmai programok, versenyek, előadások, workshopok.

Mintegy 70 Kiállító cég és több száz márka képviselőinek részvételével, a szépségszakma meghatározó személyiségei várják a közel 5 000 kozmetikus látogatót, Közép-Kelet-Európa legnagyobb hazai, szakmai rendezvényén.

Kiállítói tematika: ápoló kozmetika, arckezelés, natúr- és biokozmetika, bőrdiagnosztika, dekorkozmetika, elektrokozmetika, mezoterápia, PMU, szempillahosszabbítás, szőrtelenítés, testkezelés, aromaterápia, wellness-spa kezelések, higiénia, táplálék-kiegészítők, munkaruha, szalonbútor, szoftverek, továbbképzés, oktatás, tanácsadás.

A rendezvény azzal a céllal indult útjára, hogy Magyarország legnagyobb, piacvezető, cég semleges szépségipari rendezvényévé nője ki magát.

Ez igen hamar be is teljesült, s mára a Beauty fogalommá vált a szépségszakmában. Nincs olyan szakember, aki ne ismerné a Beauty Forum Hungary szakkiállítást és vásárt. Emellett a Beauty Forum magazint, a piac egyetlen, évente 10 alkalommal megjelenő szépségipari szaklapját, a rendezvény hivatalos médiumát.

Hitvallásuk: A célközönségünkkel egész évben kapcsolatot tartunk és építünk a különböző csatornáinkon keresztül. Első kézből értesülünk a hazai és nemzetközi újdonságokról, trendekről, és adjuk tovább a szépségiparban dolgozók számára ezeket az információkat. Folyamatosan boncolgatjuk a szakmát foglalkoztató fontos kérdéseket, emellett továbbképzéseket, konferenciákat és egyéb rendezvényeket szervezünk.

Így tudjuk profi partnerként támogatni a kozmetikusok, sminkesek, körmös szakemberek és a wellness-spa területein dolgozók munkáját.

Német anyacégünk kiemelt know-how-val és széleskörű nemzetközi kapcsolatrendszerrel támogatja tevékenységünket. Nemzetköziségünk előnyeit partnereink számára is elérhetővé tesszük, és támogatjuk a magyar cégek nemzetközi piacokon való megismerését, illetve az egyre több Magyarországra érkező új márka magyar piacra való belépését.

Figyelem, aki kimarad, az lemarad!

A külföldi kiállítók az alábbi országokból érkeznek: Ausztria, Csehország, Görögország, Korea, Lengyelország, Németország, Olaszország, Románia, Szlovákia, Ukrajna.

 

Forrás: Beauty Fórum