A szépség mindenkié!

2017. 03. 12., 9:23pm
Látássérült hölgyeknek készült egy videó és egy smink-szett, aminek segítségével támogatást kapnak, hogy ők is még szebbnek, magabiztosabbnak érezhessék magukat.

Látássérült hölgyeknek készült egy videó és egy smink-szett, aminek segítségével támogatást kapnak, hogy ők is még szebbnek, magabiztosabbnak érezhessék magukat. Büszkén mutatja be a legújabb kezdeményezését az ismert kozmetikai márka, az Avon.

Minden nő szeret adni a külsejére és törődni magával. Nem csupán azért, hogy másoknak, hanem azért, hogy maguknak tetszenek. Ezáltal a külvilág felé magabiztosabb megjelenést, szilárdabb kisugárzást mutatnak, ami azt üzeni: megingathatatlanok.

Az Avon-nál ezt a pozitív szemléletet szeretnék közvetíteni minden nő számára, legyenek akár épek, akár valamilyen fogyatékossággal élők. 

A videót és a smink-szettet Lengyel Zsófi látássérült, válogatott parasportolóval és a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének támogatásával állították össze. Az volt a cél, hogy a látássérült hölgyek számára értékes és gyakorlatias sminkelési tippeket osszanak meg. Zsófi a videóban részletesen elmagyarázza és megmutatja, hogyan lehet egy egyszerű, hétköznapi sminket elkészíteni látássérültként, anélkül, hogy látnánk a saját tükörképünket. Ez segítséget nyújt azoknak a nőtársaknak, akik látásuk miatt bizonytalanabbul mozognak a sminkelés világában, pedig egyébként igényük lenne rá, hogy sminket viseljenek a hétköznapokon is. Akik ugyanúgy szeretnének rúzst, pirosítót föltenni, mint ép társaik. És azoknak, akik eddig talán nem mertek belevágni a sminkelésbe, de most egy segítő társat kapnak maguk mellé Zsófi személyében!

Zsófi sportoló pályafutását gyengénlátóként kezdte, majd állapotának romlása miatt ma már alig-látóként versenyzik. Az elmúlt évek alatt magyar bajnok lett atlétikában, paratriatlonban és parakerékpárban is, továbbá számos nemzetközi eredménnyel is büszkélkedhet. Emellett a Székesfehérvári Önkormányzatnál kommunikációs szakemberként, tanácsadóként dolgozik, többek között a fogyatékossággal élők társadalmi elfogadásáért. Ha pedig ideje engedi, a kifutókon vagy a fényképezőgép előtt modellként is szívesen szerepel.

A különleges projektkeretein belül egy olyan sminkcsomagot állított össze a márka, melynek tartalmát kifejezetten erre a célra, látássérültek számára válogatták össze. A szett minden elemének kiválasztásakor szempont volt a praktikusság, a könnyű használat, de természetesen a minőség, tartósság is.

Nézd meg a videót!

Ha környezetedben él olyan, aki bár látássérült, mégis szívesen érdeklődik a sminkelés iránt, oszd meg vele ezt a hírt és ennek a különleges ajánlat elérhetőségének részleteit!

https://www.youtube.com/watch?v=8TkQpF2mhLs&feature=youtu.be
További információk az AVON akadálymentesített oldalán találhatóak.

Ez az együttműködés mérföldkő a cég életében, bíznak benne, hogy sok olyan gyengén vagy alig látó hölgynek tudnak támogatást és magabiztosságot adni, akik eddig nem mertek sminkelésbe fogni. ...mert a smink mindenkié!

https://avononline.avon.hu/