A szép bőrért, hajért , körömért

2020. 22. 10., 3:15pm
Miért lehet a kollagén a szépségápolás [ÚJ] üdvöskéje?

Miért lehet a kollagén a szépségápolás [ÚJ] üdvöskéje?

Biztosan neked is csicseregték már a madarak, hogy micsoda csodadolog ez a kollagén. De valljuk be, még mindig keveset tudunk róla. Sokan azt sem tudják, eszik-e vagy isszák ezt a csodaszert, amire annyi nő esküszik.

A kollagén, ami “egyben” tartja a tested

A kollagén ott van minden porcikánkban, a hajban, a körömben, az ízületekben, az izmokban, inakban és persze a bőrben. Egészen pontosan testünk külső takarójának háromnegyede kollagénből áll. Ő felelős szöveteink  - és így a bőr - rugalmasságáért, ezért ezt a fehérjét sokan a testünk “ragasztójaként” emlegetik.

A kollagént a test maga állítja elő, de élelmiszerekkel is bevihető (pl. csontlevessel, kocsonyával). Kevesen tudják, de már egészen fiatalon, 25 éves korban elindulhat a kollagén termelésének csökkenése, 40 körül radikálisan csökkenni kezd, 50-60 éves korra pedig szinte teljesen meg is szűnik. Ennek eredményeként pedig a ráncok is megjelennek, sőt, az ízületek is kevésbé bírják a strapát. 

Kutatások bizonyítottak, hogy a kollagén-kivonat bőrfitalaító

Számtalan kontrollcsoportos kutatás bizonyította már a kollagént tartalmazó termékek hatékonyságát. Ez a cikk például az Egyesült Államok Nemzeti Orvosi Könyvtárának weboldalán jelent meg. A kutatás összefoglalása szerint a kollagén szájon át történő alkalmazása stimulálja az új kollagén rostok képződését, a bőrt pedig puhábbá teszi és javítja a textúráját. Végeredményként sugárzóan fiatal és szép lesz, tested és lelked is csak úgy buzogni fog az energiától!

Mindegy, mennyi kollagént szedek?

Nem, egyáltalán nem mindegy! Minél többet tartalmaz egy napi adag, annál látványosabb hatása lesz a bőrre, a hajra, a körömre. 

A kollagén hizlal?

Nem, sőt, a MyCocktail fogyást segítő-könnyítő készítmény egyik lényeges hatóanyaga is kollagén! A test méretváltozása miatt ugyais a bőr megnyúlik, így fogyás után, mint valami nagyméretű ruha, lógni fog. Azonban ennek mértéke jelentősen csökkenthető kollagén bevitellel. A többlet mennyiségű kollagén ugyanis szépen beépül a bőr szerkezetébe, így ruganyosabbá teszi azt. Ezért, ha egyenletes mértékben kezdesz el fogyni, a bőröd követni tudja majd a csökkenést és “összehúzódik”

Táplálkozási intoleranciában szenvedők fogyaszthatják (glutén- és laktózmentes)?

Igen, hiszen maga a kollagén egy állati fehérje, illetve a Collagen Cocktail készítményei nem tartalmaznak tejcukrot, tejfehérjét és glutént sem. 

Szedjek valamilyen vitamint a kollagén mellé?

Igen, ezt mindenképpen javaslom neked! A C-vitamin fokozza a test saját kollagén termelését és a kollagén rostok megszilárdulását is segíti. Az A-vitamin pedig akár meg is duplázhatja a kollagén előállítást és a bőr megújulását (új sejtek képződését) is fokozza. 

Elég-e, ha csak kollagént szedek? 

Nem, ez önmagában kevés. Gondolj bele, milyen lenne például kizárólag kenyéren élni. A testednek számtalan tápanyagra van szüksége, amelyek egy komplex rendszert alkotnak és egymásra épülnek, fokozzák, segítik egymás hatását. A Collagen Cocktail kollagén italába és az arcápolási komplexbe éppen ezért a hatóanyagok mesterhármasa került bele (kollagén, elasztin, hialuronsav), ami semmilyen más, Magyarországon kapható termékben nincs benne. 

Mennyi ideig kell fogyasztani egy kollagénes készítményt? 

Ha arra vágysz, hogy majd 40 évesen mindenki a feszes bőrödet irigyelje, akkor már 25 éves kortól kezdhetsz kollagént szedni. Ilyen fiatalon 3 hónapos vagy rövidebb kúrákat érdemes tartani, de ahogy idősödsz, egyre inkább szedd folyamatosan.

Ha pedig már a negyedik X-be léptél, legyen a mindennapjaid része, így a hollywoodi sztárok is megirigyelhetik majd a szépséged! (De ha ők nem is, a barátnőid és munkatársaid biztosan!)

Collagen Cocktail - a kollagén specialista

A Collagen Cocktail szinten minden terméke elsőszámú hatóanyaga a kollagén, ami egy számtalan értékes ásványi anyaggal és vitaminnal egészítül ki azért, hogy a végeredmény pupilla-tágító legyen! 

A Collagen Cocktail Komplex ital az első, itthon is kapható kollagénes készítmény, ami magában rejti mindazt a csodát, ami élettel tölti fel a testedet. Ebben a mai napig egyedülálló, hiszen jelenleg sem létezik még egy ilyen termék, aki komplex módon tartalmaz minden fiatalító összetevőt. 

A kollagén-elasztin-hialuronsav mesterhármasának köszönhetően a bőröd selyem-tapintásúvá válik, a hajad ragyogni fog, körmeid is megerősödnek. Maga a fiatalság elixírje, s ami a kollagén tartalmát illeti, dobogós helyezett a magyar piacon. Került még bele A - és C-vitamin, illetve biotin és cink is, melyek együttes erővel segítik a bőrödet főnix módjára újjászületni. Mindezekért 2018-ban kiérdemelte az Érték és Minőség Díjat is.

Az Anti-aging arcápoló komplex pedig a már említett mesterhármassal kívülről ápolja az arcodat, illetve a dekoltázsodat is. Kiegészült továbbá az úgynevezett plankont EPS-sel, ami klinikailag is bizonyítottan fokozza a bőr saját kollagén és elasztin termelését, csökkenti a ráncok mélységét

A MyCollagen Coffee pedig Európában egyedülálló, úgynevezett funkcionális kávé. A 100% arabica kávét kollagén és hidratáló hialuronsav egészíti ki, ami ellensúlyozza a kávé vízelvonó hatását, így segít megelőzni a ráncosodást.

A már említett MyCocktail fogyókúrás kapszula csökkenti a nassolási ingert, az éhséget és fokozza az anyagcseréd. Gyakorlatilag megkönnyíti a diéta betartását, kollagéntartalmának köszönhetően pedig mérsékli a bőr megnyúlását.

Kóstold meg az új, exkluzív kávékeveréket ingyen és jelentkezz tesztelőnek!