A sok ízű, mámorító chocoMe tavasz!

2021. 27. 04., 2:10pm
Bemutatkozik az első chocoMe lekvár, érkeznek az ínycsiklandó, új csokoládéválogatások!

Bemutatkozik az első chocoMe lekvár, érkeznek az ínycsiklandó, új csokoládéválogatások!

A húsvéti csokoládékülönlegességek után sikertermékekből készült válogatásokkal folytatódik a chocoMe féle tavaszi csoki-mámor.

Édes meglepetésként a rekordmennyiségű és így számos nemzetközi díjjal rendelkező magyar manufaktúra most egy újabb termékkategóriát is bevezet – a lekvár kapcsán szintén megvillantja a minőség és a mennyei ízek iránti elkötelezettségét és szenvedélyét.

 

A régi-új termékekre épülő Petit 21 válogatás íz hármasában, a nemzetközi csokoládés szakmai versenyeken hét díjat szerzett ízvariánsok kaptak főszerepet:

Falatnyi étcsokoládé lapocskák málna töltelékkel

Falatnyi tejcsokoládé lapocskák Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel

Falatnyi étcsokoládé lapocskák mangó töltelékkel

A különleges összeállítás nem válogat az ét- és a tejcsokoládé hívei között.

 

Szintén igazi sztár hármasból született az exkluzív Voilé 3 válogatás. Ez 3 első számú kedvenc és szintén többszörösen díjhalmozó, mártott desszertkülönlegesség új formációja. 3 különböző karakter, háromféle ízélvezettel:

Étcsokoládéba mártott kandírozott spanyol narancshéj fahéjas-szegfűszeges fűszerezéssel

Étcsokoládéba mártott kandírozott gyömbér

Étcsokoládéba mártott mangó szeletek

Az idén 11. évét betöltő, közel 100 nemzetközi szakmai kitüntetéssel rendelkező chocoMe manufaktúra az elmúlt év rendhagyó körülményei ellenére is az újítások, az innováció képviselője maradt.

Csakúgy, mint a maximalizmusé, amelyből ezúttal egy újabb édesipari termékkategóriában alkotott egyedülállót. A házon belül is első számú gyümölcskedvenc, a mangó álomszerű találkozása a Costa Rica-ból származó zamatos ananásszal – mi más is lehetne a végeredmény, mint egy eszményi lekvár különlegesség, amely ráadásként csökkentett cukor tartalmú.

A chocoMe-nek köszönhetően tehát, az új szezont is kitöltik a változatos ízek, a valódi örömforrásként szolgáló desszertkülönlegességek.

Hűségesek maradhatunk így régi kedvenceinkhez, amelyek mámorító csokoládétriók tagjaiként térnek vissza hozzánk. A debütáló chocoMe mangó-ananász lekvárban pedig újabb vágy édességre találhatunk, amelynek ragyogó napsárga színe és egzotikus zamata kifinomult, mégis szédítő ízvarázst visz mindennapjaink gasztro-örömeibe.

A chocoMe legújabb termékei április 20-tól elérhetőek következő linken: https://chocome.hu/products/ujdonsagok

További információ: 

chocoMe Kft.

1135 Budapest Kisgömb utca 23.