A nyári napsütötte ragyogásért!

2020. 25. 04., 12:01pm
Nem számít, melyik ruhát választod: Hiszen bármelyik megjelenés tökéletes, ha a bőrünk csodálatos ünnepi ragyogással ragyog. Hamarosan itt a nyár, előkerül a szoknya, a sort és a nyári ruha.

Nem számít, melyik ruhát választod: Hiszen bármelyik megjelenés tökéletes, ha a bőrünk csodálatos ünnepi ragyogással ragyog. Hamarosan itt a nyár - és minden bizonnyal - a szoknya, a rövidnadrág és a nyári ruhák is elő fognak kerülni!

A CATRICE új "SUNGASM" limitált kiadás széles választéka napsütötte ragyogást biztosít a bőrünknek 2020 júniusától. A limitált kiadás minden bőrtípusra és alkalomra tökéletes. A termékek használhatóak a nyári lágy és intenzív barnuláshoz is, hogy egész testünk ragyogjon.

Arc & Test Highlighter

Extra ragyogás? Akkor a selymes textúrájú, préselt púder highlighter tökéletes számodra, hiszen ragyogóan kiemeli a nyári napbarnított bőrt. A fényvisszaverő pigmenteknek köszönhetően csodálatos csillogást biztosít, és minden bőr tónushoz tökéletes.

Illuminating Bronzosító púder gyöngyök

A különböző méretű és árnyalatú csillámló kavics alakú gyöngyök lágy fókuszhatású, sugárzó arcszínt biztosítanak a bőr számára. A fényvisszaverő pigmentek finom ragyogást eredményeznek. Rendkívül egyszerű a használata: óvatosan dörzsöljük át a púder escetet a gyöngyökön, és simítsuk az arcunkra kívülről befelé, vagy a testünk kívánt területeire.

Luminizing Bronzosító

Ez a bronzosító a titkos fegyver az azonnali friss hatás eléréséhez - a lágy napbarnított, csillogó hatású bőr tökéletes üde megjelenést sugall. Az ultra finom bronzosító púder, amely két különböző árnyalatban kapható, minden bőr tónushoz tökéletesen passzol, és lágy, csillogó végeredményt eredményez. Így a Luminizing Bronzosító azonnali üde hatást biztosít.

Summer Glow fixáló spray

A ragyogó hatású frissítő a nyarat, a nap illatát és a jó hangulatot idézi. A szuper könnyed érzetű fixáló spray primerként és smink fixálóként is használható, és csodálatos vitalizáló hatással rendelkezik. Finom fúvókájának köszönhetően a spray egyenletesen eloszlik a bőrön, lehetővé teszi a por textúrák keverését és egyenletes, sima arcbőrt eredményez. Az eredmény: csodálatosan ragyogó és tartós nyári megjelenés!

Pore Refining Tinted Mousse

A tökéletes ​​finomítású színezett hab simítja a bőrt, eltünteti a hibákat, csodás felületet és színt ad az arcnak.

Már elérhető a teljes essence és Catrice szortimentünk a lovebrands.hu webshopon!