A nyarat közelebb hozó csoda illat

2024. 22. 01., 8:59pm
Üvegbe zárt trópusi bujaság

 

 SZÖKJ MEG AZ ESCADA-VAL!

Az ESCADA egyedi, jókedvet sugárzó illatai minden évben megörvendeztetnek bennünket, amelyek ugyanúgy képesek magukba zárni a nyári kalandok érzését, mint a tél ínycsiklandó finomságait.

Egy-egy új, zamatos és felemelő limitált kiadású nyári illat volt 30 éven át az ESCADA illatvonal összetéveszthetetlen szimbóluma. Évente kalandra hívott minden ESCADA-lányt, hogy a gondok helyett induljon egy önfeledt nyaralásra barátnőivel, átélni élete legfergetegesebb vakációját.

Most az ESCADA felfedi az Escaping with ESCADA-vonal legújabb úticélját: Kuba színpompás szigetét. A fantáziavilág napsütéssel és vidámsággal folytatódik – egy felejthetetlen karibi élmény, mely minden érzékre hat és megszámlálhatatlan emlékkel gazdagít.

ÉREZD KUBA VIBRÁLÓ ENERGIÁIT!

Friss, nőies, jó érzéssel tölt el. Az új, limitált kiadású ESCADA Brisa Cubana Eau de Toilette egy vidám elegy, mely azonnal a napsütötte paradicsomba repít, a nyüzsgő piacok, legendás salsa partik és pezsgő utcai élet világába.

Annick Ménardo mesterparfümőr alkotása ez a tanúsítvánnyal rendelkező vegán illat,

-pezsgő citrus-akkorddal indít, aminek részeként a fanyar lime-esszencia azonnali felemelő benyomást kelt.

-A mentaolaj frissessége szellős, aromás felhangot ad az illat szívjegyében, melyet

-Kuba nemzeti virága, a mariposa megragadó ereje egyensúlyoz. 

-Az illatban rejlő pillangó alakú, fehér liliom ragyogó tisztasága egyedi, virágos meglepetést hoz az illatba, mely azonnal a Karib-szigetekre repít gondolatban.

Az ikonikus ESCADA üveget a nyárhoz illően látványos narancssárga színbe öltöztették, melyet mariposa virágok díszítenek, ezzel fémjelezve a különleges, limitált kiadást. Az elegáns üveget egyedi doboz rejti, amelyen trópusi környezetben ábrázolva a kubai építészet csodái is megmutatkoznak egy rózsaszínű ég előtt. 

HAGYD, HOGY ELSODORJON A NYÁR! (…vagy legalábbis egyelőre a nyár iránti vágyakozás… )

 

Tapasztald meg az ESCADA Brisa Cubana Eau de Toilette új, vibráló energiáit, melyet egy barátokkal töltött, felejthetetlen, életigenlő nyaralás inspirált.

Terméklink: https://www.douglas.hu/b/escada/

Megvásárolható: 2024. január közepétől

Elérhető: Douglas, Müller, Marionnaud parfümériákban, webshopjaikban, valamint a www.lovebrands oldalon.

Forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft