A nőiesség megnyilvánulása

2022. 28. 06., 3:45pm
Ragyogj mindenkor Carolina Herrera újdonságával!

 

Követve a Very Good Girl átfogó sikerét, ebben az évben a Very Good Girl Glam, vagyis Carolina Herrera új illatának bemutatásával egy káprázatos újítást láthatunk. A határok tágításával, fenntartható forrásból származó összetevőkkel és új, egyedülálló eljárásokkal lesz a Very Good Girl Glam óda a nőiesség erejéhez. Fesztelen és briliánsan bátor parfüm.

Amikor 2016-ban testet öltött a tűsarkú alakú Good Girl üveg, a kifinomult nőiesség erejét hirdette. Továbbgondolva az eredeti élénkpiros Very Good Girl illatot, a Very Good Girl Glam ennek érzéki árnyalata. Mélyebb, csillámba merített megjelenése a nőiesség birodalmának még kifinomultabb foka felé visz bennünket.

Ez a csillogó részlet az, amely beragyogta a parfümőrök, vagyis Quentin Bisch, Louise Turner és Shyamala Maisondieu fantáziáját, hogy megalkothassák a ragyogó gyümölcsös fejjegyeit az illatnak, amik közül is a cseresznye ösztönös választás volt.

Ez egy csodálatos előrelépés a Very Good Girl-ben található ribizli zamatos vibrálása után.

„A cseresznye tónusa jóval mélyebb, sokkal intenzívebb.” – Nyilatkozta Quentin Bisch. „Szemmel látható a cseresznye fényes, de titokzatos ragyogása a sötétpiros és rózsaszín árnyalataiban. „Egy robbanóan szabad értelmezése a színhatároknak, mély kapcsolódás a nőben rejlő erőhöz.

Ez a mélység a vanília alaptól lesz ilyen intenzív. A több érzékszervet megdolgoztató élmény által kifejlesztve, amelyet akkor érzünk, mikor egy vaníliarúd belső szemcsésségét és ízét képzeljük el. Édes és kesernyés kontrasztjával megtestesítője a Good Girl kettősségnek, amely megtalálható minden parfümben az illatcsaládból.

Ahogyan Mrs. Herrera híres mondata hangzik: „Egy illatra úgy kell gondolni, mint egy láthatatlan ékszerre”. A nő, aki a Very Good Girl Glam-et viseli, nem fél, hogy megmutassa személyiségét: fesztelen és öntudatos, megvan benne a magabiztosság, hogy kifejezze magát illatával. A rózsás összetevők a szívjegyekben még inkább kihangsúlyozzák a nőiesség megnyilvánulását ebben az új és merész illatban.

Az intenzív rózsavíz nemcsak fokozója a Very Good Girl szívjegyeinek, de egyben fel is emeli az Eau de Parfum mivoltából egy igazi, tiszta Parfum textúrált erejéhez az illatot.

Napjainkban a parfümőröknek sikerül alkalmazniuk az értéknövelő újrahasznosítást a rózsavízen, amit alap esetben újra kivonatolni kellene a növényből. Ezzel az eljárással azonban nemcsak egy mezőnyi új virág feldolgozását takarítják meg, de egy egészen új tónusát is felfedezik ennek az esszenciális olajnak, ami egyébként máshogy nem hozzáférhető.

A fókusz azon van, hogy zöldebb utakat találjanak, amely ebben az illatban a felhasznált vetiver esetében is igaz. Központi figyelmet kap a Sourcing for Shared Value elnevezésű programban, amelynek felállított paraméterei által igyekeznek a legetikusabb módon termeszteni és szüretelni is ezt a hozzávalót. Miközben ez a program védi és segíti a földeken dolgozó embereket, az ottani infrastruktúrát és oktatást is. Ez csak egyike azon utaknak, amelyeket a CarolinaHerrera folyamatosan kutat annak érdekében, hogy a legszebb és legzöldebb termékeket használhassa fel az emberek és a világ javára.

Azonban van egyfajta fásság is ennek a szaglószerveket gyönyörködtető struktúrának a gyökereiben, amiket cseresznye, rózsa és vanília ölel körül ebben a hatásos parfümben, ezáltal megjelenítve a Good Girl karakterek a pimaszságát.

A Very Good Girl Glam tisztelgés az életigenlést sugárzó nő előtt, illetve Alegria de Vivir előtt, akinek megvan a magabiztossága ahhoz, hogy kiálljon magáért és a bolygóért.

Az újdonság arca most is a gyönyörű és okos Karlie Kloss.

 Kampány videó: https://www.youtube.com/watch?v=aLeltSCN-h0

Elérhető: 2022.

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.