A női sportviselet újragondolása:

2022. 21. 12., 2:01am
egyéniség és csillogás az edzőteremben

 

Mit szólnál, ha akár naponta váltogathatnád az általad viselt tetoválásokat a hangulatod szerint - anélkül, hogy elköteleződnél?

 Hajdu Kata TATTOO kollekciója elsöprő sikert aratott, hiszen egészen újszerű edzőruha kínálatot alapozott meg darabjaival. Tetoválóként a szakmában elismert névnek számít, országszerte készíti sztárok tetoválásait, kreativitása és tehetsége vitathatatlan. A népszerű tetoválóművész vendégtervezőként csatlakozott a ROZZI sport megálmodójához, Molnár Katához: közös céljuk a női edzőruhák újragondolása, felfrissítése volt. Az új lehetőség rendkívüli izgalommal töltötte el, mert a ruhák tervezése közben egészen más kihívásokkal találkozott, mely hamar a szívéhez nőtt: így fonódott össze az URBANTATTOO és a ROZZI Sport.

Közben más ötleteim is voltak, amit Kata imádott, így egyből három vonallal startoltunk el. Közben persze már folyamatban van a következő négy is, úgyhogy beleragadtam a tervezésbe, amit bevallom, nagyon élvezek.” – áradozott Hajdu Kata.

 Végéhez ért az unalmas, jellegtelen edzőruhák ideje. Kata számára a legfontosabb szempont az volt, hogy olyan egyedi, kényelmes, tartós és rugalmas darabokat alkosson meg, melyek által a nők edzés közben is meg tudják mutatni igazi énjüket és különlegesnek érezzék magukat mozgás közben. A fényekkel és anyagokkal való játék pontosan ezt az eredményt éri el.

Az alapkoncepció az, hogy valami olyan kerüljön a piacra, ami nincs. A sportoló nők ugyanis, ha bemennek a sportboltba, ugyanazokat a ruhákat találják mindenhol: többnyire egyszínű, a márka logójával ellátott alapdarabokat.”

 Hajdu Kata olyan alakot kiemelő sportviseletet tervezett, mely megszelídíthetetlen, kalandvágyó, magabiztos nők számára készült. Minden egyes darab vonzza a tekintetet, kiemel a szürkeségből, miközben a nőiséget, egyéniséget ünnepli. A közös kollekció sikere nagy lendülettel viszi előre a projektet, ami a jövőben egyre több ötletnek ad teret, szabadon engedve a művész fantáziáját.

 

Nézz rá a kollekcióra: https://www.rozzisport.hu/kollekcio-160/rozzisport-x-urbantattoo-194