A merészség új illata

2023. 30. 03., 9:52pm
Az újra gondolt illat a 1 Million Royal férfiaknak....

 

15 évvel ezelőtt a Paco Rabanne megragadta a kor szellemiségét, majd egy új jövő úttörőjeként megalkotta a 1 Million illatot: egy bátor, fás, fűszeres elegyet. Az elmúlt években többször újragondolta az illatot, hogy az utókort a kortárs férfiasság eszméjébe helyezhesse, ezzel ösztönözve a férfiakat mindenhol, hogy kifejezzék legfenségesebb, legvonzóbb énjünket.

Ebben az évben a legenda újraéled és az illat határait továbbszélesíti a 1 Million Royal illatvonallal.

A férfiasság reneszánszának jegyében az új 1 Million Royal arra bátorít, hogy rúgd fel a társadalmi konvenciókat és légy hajthatlan – ahogyan senki más, csak Te tudsz. Belső magabiztosságodat adja; melyet Paco Rabanne Neked szánt. 15 évvel az eredeti illat megjelenése után ismét felemelkedik egy új meghatározó jelenség.

Lépj be a 1 Millino Royal birodalmába! Itt az ideje, hogy saját szabályaid szerint élj.

Egy mámorító elegy, amely azért született, hogy megesrősítse hajthatatlan éned

Egy valódi remekmű a világszerte elismert alkotóktól, Quentin Bisch és Christopher Raynaud parfümőröktől. A 1 Million Royalt belső magabiztosságod kelti életre és azért készült, hogy egy még kreatívabb, kötetlenebb jövőben élhess. Kétségek nélkül, a magad módján.

A 1 Millon Royal egy vonzó, fás, friss illat férfiaknak. A fejjegyekben energizáló levendula indítja az illat vonzó erejét, hogy a sikert egy következő szintre emelje. A szívjegyben a vibráló cédrusfa ragyog, végül az alapjegyben a benzoin érzéki érintésével megmutatja a férfiasság komplexitását, amely megnyerő, akár csak Te magad.

„A 1 Million Royal illatba francia levendulaolaj Orpur™ Lavandin Abrialis olaj Orpur™ és agyagzsálya olaj Orpur™ került. Ezek az aromás jegyek keverednek azzal a határozott természetességgel, amelyet az ibolya és pacsuli jegyek erősítenek. Az illat fűszerességét a szerecsendió és a kivételesen természetes feketebors-trió biztosítja. Az ikonikus ámbrás-fás 1 Million illat újraértelmeződik több, modern fás jeggyel, mint például az Ambrofix™, amelyet cukornádból nyernek. ‘ - Quentin Bisch & Christopher Raynaud.

Illatcsalád: Fás, aromás, borostyános
Fejjegy: mandarin, bergamot, kardamom
Szívjegy: ibolya, levendula, zsálya
Alapjegy: benzoeviasz, cédrusfa, pacsuli

Tovább épül a 1 Million örökdég, a határozott férfiasság legújabb fejezete

Az 1966-os alapítás óta a Paco Rabanne név azon ideák szinonimájaként emlegetett, amelyek túlszárnyalják az esztétika határait. Egy igazi illatforradalom: a 1 Million Royal képviseli a Divatház jellemző jegyeit.

Mozgalmasság és energia sugárzik az arany és metálos részletekből, továbbá az új, fenséges vörös ékkövekből, amelyek ebben az új megjelenésben díszítik az aranytömböt.

„A 1 Million 15. évfordulójának tiszteletére szerettünk volna egy modern és stílusos 1 Million Royalt alkotni. Egy illatot, amely az abszolút minőségre törekvésből fejlődött ki. Az eredeti illat új változataként, a 1 Million Royal további összetevőkkel bővült és magában foglalja a legnemesebb illatjegyeket.” - Quentin Bisch & Christopher Raynaud.

Újragondolt üveg

A legendás aranytömböt a vörös elemek lobbantják lángra

A legnagyobb magabiztoság a legegyszerűbb dolgokból fakad. Ebből a meglátásból született meg a 1 Million aranytömbje, amely szögletes, letisztult, metálos és azonnal felismerhető, maga a határtalan férfi sikerek szimbóluma. Ebben az évben az aranytömböt vörös ékkövekkel díszítették, így újra gondolva a birodalom ezen darabját. Merész, előremutató és fesztelen: visszhangozza elődjét, miközben egy merész, új korszakot vezet be, így ez nem lehet más, mint a 1 Million Royal.

Egy előkelő kampány

Joey Bada$$ visszatér a 1 Million Royallal

Joey Bada$$ 2010-es YouTube freestyling-videójától kezdve az 1999 nevet viselő, 2012-es  debütáló mixtape-jének megjelentetéséig méltón vívta ki a kritikusok elismerését. A rapper, énekes, színész, alapító tagja a hip-hop kollektívának, amely a Progesszív korszak szülöttje. Olyan rövidfilmekben szerepelt, mint a No Regrets, illetve Leon szerepét alakította a Mr. Robot nevű televízió sorozatban.

Egy felszabadult újító, aki igazán éli az életet – hajthatatlanul – a saját szabályai szerint, miközben követőit is ugyanerre ösztönzi és inspirálja. Ő a 1 Million Royal megtestesítője, aki megmutatja a Paco Rabanne elkötelezettségét a fesztelen önkifejezés iránt.

A 1 Million Royal képviselőjeként Joey a főszereplője az új kampánynak, oldalán Simona Kunsttal.

Egy piros háttér előtt talpig fehérbe öltözve Joey megtestesíti a korszellemet, vagyis bemutatja a férfiasság konvencióktól mentes megélését és feszabadítja a benned rejlő sikert és magabiztosságot.

Fenntarthatóság a 1 Million Royal szívében

A Paco Rabanne elhivatott egy elfogadóbb, kreatívabb és felelősségteljes jövő iránt. Ennek bizonyítékaként a 1 Million Royal vegán illat, továbbá 79%-ban növényi eredetű összetevőkből áll.

Elérhető: 2023. március

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban és a kiemelt magán parfümériákban

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.