A magyar James Bond

2021. 06. 01., 12:51pm
Ritkaságszámba menő filmet készített Tordai István és csapata, amelyről a producer-műsorvezető beszélt.

Ritkaságszámba menő filmet készített Tordai István és csapata, amelyről a producer-műsorvezető beszélt.

- A No Time to Die című, 25. James Bond filmet támogató egyik világmárkával együttműködésben készítettünk el egy nemzetközi James Bond hangulatú reklámfilmet. E projekt nagy megtiszteltetés nekünk, és úgy vélem, Magyarországnak is, hiszen a film itthon, a gödöllői Királyi Kastélyban forgott, és az alkotásban kizárólag magyarok vettek részt.

A zenéje is magyar szerzők műve, amit Erdőhegyi Brigitta énekel a filmben. Olyan csodás lett, hogy hamarosan videoklipet is készíteni fogunk a dalnak. Arról nem kaptunk információt, hogy alkotásunk hol és milyen színtereken fog megjelenni, de mi már megkaptuk az engedélyt a közzétételre - mondta Tordai István.

- A női főszereplő Konkoly Ági, a főhőst pedig én játszom. Ha úgy vesszük, én lettem a magyar James Bond. Közel száz kiló voltam a forgatás napja előtt két és fél hónappal, ezért nagyon sokat edzettem, hogy beleférjek a rám szabott öltönybe. 15 kilóval lettem kevesebb, de egy életre szóló emlékkel több. Megérte - mondta a SportVerda műsorvezetője.

A film itt látható: https://www.youtube.com/watch?v=21MMHPBZfTk