A legújabb hajlítható okostelefonok, valamint okosórák és tabletek

2023. 12. 08., 10:52pm
Magyarországon is elérhetőek a várva várt készülékek

 

A Samsung legújabb modelljei a hajlítható Galaxy Z Flip5 és Galaxy Z Fold5 okostelefonok, valamint a Galaxy Watch6 és a Galaxy Tab S9 széria.

 „Az új Galaxy készülékek iránti izgatott várakozást és pozitív reakciót az előrendelések száma bizonyítja a legjobban – mondta TM Roh, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy Z Flip5, Z Fold5 készülékekkel, a Watch6 és Tab S9 szériákkal az a célunk, hogy minden termékkategóriában újszerű és magával ragadó élményt nyújtsunk a felhasználóinknak, alkalmazkodva a legkülönbözőbb életstílusokhoz. Felemelő érzés látni, hogy jövőképünk miként találkozik felhasználóink elvárásaival világszerte.”

Galaxy Z Flip5 és Galaxy Z Fold5 a vállalat forradalmi hajlítható szériáinak ötödik generációs készülékei, a Flex zsanérnak köszönhetően még tovább fejlesztett formatervezéssel és kialakítással. Az új eszközök iránt világszerte óriási a kereslet, az előrendelési számok rekordot döntöttek többek között a latin-amerikai, délkelet-ázsiai és az európai piacokon, ahol a vásárlók 65%-a döntött a Galaxy Z Flip5 mellett. Magyarországon is nőtt a Flip5 és Fold5 eladásainak száma az előző generációhoz képest.

Galaxy Watch6 és Galaxy Watch6 Classic okosórák erőteljes teljesítménnyel és megnövelt kijelző felületen kínálnak átfogó wellness funkciókat, nyújtanak személyre szabott fitnesztanácsokat. Továbbá végeznek mélyreható alváselemzést, hogy elősegítsék az egészséges szokások kialakítását. A két óra iránt egyformán nagy a kereslet nemzetközileg.

A Galaxy Tab S9 tabletek három változatban – Galaxy Tab S9 Ultra, S9+ és S9 – kaphatóak. A termékcsalád egyedülálló felhasználói élményt kínál a táblagépek világában a Dinamikus AMOLED 2X kijelzőnek, az IP68-as besorolásnak, valamint a dobozban szintén megtalálható S Pennek köszönhetően. A Tab S9 tabletet előrendelők 60 százaléka a Tab S9 Ultra modellt választotta. A hatékonyság ösztönzésére tervezett széria a Galaxy ökoszisztéma részeként lehetővé teszi a kreatív ötletek kiaknázását és a zökkenőmentes váltást okostelefonok és táblagépek között.

A Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Watch6 és Tab S9 sorozat augusztus 11-től elérhető Magyarországon is.

A Galaxy Z Flip5 színvilágát a természet ihlette – a készülék Menta, Grafit, Levendula és augusztus végétől Krém színekben is elérhető. A készülékhez a felhasználók – többek között – rögzítővel ellátott Átlátszó tokot, valamint FlipSuit tokot[1] választhatnak.

A Galaxy Z Fold5 elegáns Jeges Kék és Fekete színekben kapható. A telefonhoz új kiegészítőként érkezik a külön megvásárolható, praktikus és stílusos Vékony S Pen tok[2].

A Galaxy Watch6 két méretben kapható: a 44mm-es modell Grafit és Ezüst, a 40mm-es modell Grafit és Arany színekben. A Galaxy Watch6 Classic óra a közkedvelt forgó lünettával Fekete és Ezüst színekben, 43 és 47mm-es változatban elérhető.

A Galaxy Tab S9 széria két színben – Bézs és Szürke[3] – három méretben megvásárolható: a Tab S9 Ultra 14,6 colos, a Tab S9+ 12,4 colos, a Tab S9[4] pedig 11 colos kijelzővel.

A Samsung Galaxy Z Flip5Galaxy Z Fold5Galaxy Watch6 okosórákról és Galaxy Tab S9 tabletekről további információ érhető el a vállalat weboldalán.

[1] A kiegészítők külön megvásárolhatóak. A modellek elérhetősége és a színválaszték piaconként és szolgáltatónként eltérő lehet.

2 Az S Pen Fold Edition és a Vékony S Pen tok (benne egy S Pen Fold Editionnel) külön megvásárolható. Az S Pen Fold Edition kizárólag a Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Fold4 és Galaxy Z Fold3 5G telefonokkal kompatibilis. Az előre összeállított Vékony S Pen tok és S Pen Fold Edition színkombinációk a következők: Grafitszürke tok feketeszínű S Pennel, Homokszínű tok barackszínű S Pennel, Jeges kék tok lime színű S Pennel.

3 A színválaszték piaconként, régiónként és szolgáltatónként eltérő lehet.

4 Átlósan mérve a Galaxy Tab S9 Ultra kijelzőmérete 14,6 col a teljes téglalapot tekintve, és 14,5 col a lekerekített sarkokat leszámítva; a Galaxy Tab S9+ kijelzőmérete 12,4 col a teljes téglalapot tekintve, és 12,4 col a lekerekített sarkokat leszámítva; a Galaxy Tab S9 kijelzőmérete 11 col a teljes téglalapot tekintve, és 10,9 col a lekerekített sarkokat leszámítva. A ténylegesen látható terület a lekerekített sarkok és a kameramélyedés miatt ennél kisebb.