A következő ősz/tél divatja felvonul

2022. 13. 01., 12:09pm
Hamarosan ismét a divatról szól minden: exkluzív élmény a hazai és a regionális tervezőktől!

 

A szezonban három helyszínen zajló esemény kihagyhatatlan program a divat világa iránt érdeklődők számára, akik első kézből értesülhetnek a legújabb trendekről.

A Magyar Divat & Design Ügynökség kilencedik alkalommal rendezi meg a közép-európai régió központi divateseményének számító Budapest Central European Fashion Week-et.

Február 4-6. között a legismertebb magyar és régiós tervezőknek élőben nyílik lehetősége bemutatni a 2022/23-as őszi-téli kollekciójukat a hazai és nemzetközi divatszakma, divatszerkesztők, influencerek, stylistok illetve buyerek illetve a nagyközönség számára.

Nézd az első sorból a magyar és regionális tervezők aktuális őszi-téli kollekcióit!

BCEFW AW22/23 bemutatóinak időpontjai és helyszínei:

  1. február 4. Főőrség és Lovarda Budavári Palota – Lovarda Rendezvénytér
  2. február 5-6. Szépművészeti Múzeum

A kortárs ruhadarabokat és kiegészítőket tervező kiállítókat az év első nagyszabású divathétvégéjén lehet megtekinteni február 5-6. között a belvárosi Fashion Streeten található Deák Palota épületében, valamint több divat tematikájú side event is színesíti a programot városszerte.

A rendezvénnyel és a jegyértékesítéssel kapcsolatos további információk a Budapest Central European Fashion Week hivatalos weboldalán érhetőek el: https://bcefw.com

Ezt is nézd meg: https://www.facebook.com/events/404778488063520

A rendezvényt az aktuális hivatalos információk szerint valósítja meg az Ügynökség, a  szervezők, a vírushelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartják.