A következő év divatja

2022. 25. 08., 9:53pm
Megnézheted a jövő héten, mit viselünk majd 2023-ban

 

Budapest Central European Fashion Week SS23 eseményei Budapest több pontján 2022. augusztus 29. és szeptember 4. között
A Magyar Divat & Design Ügynökség immár 10. alkalommal rendezi meg hazánk és a régió egyik legmeghatározóbb divateseményét, a Budapest Central European Fashion Week-et. Idén az Ukrainian Fashion Week szervezőivel együttműködve kiemelt szerepet kapnak a magyar és regionális márkák mellett az ukrán tervezők alkotásai.

Augusztus 29. és szeptember 4. között ismét divatvárossá változik Budapest.

A Szépművészeti Múzeumban tartott tavasz-nyári kollekciókat felvonultató divatbemutatók mellett városszere több helyszínen is lehetőség lesz divat tematikus programok látogatására.

Az idei kerek évfordulón a BCEFW és az Ukrainian Fashion Week közötti összefogás jegyében 2022. szeptember 3-4. között a hazai és régiós tervezők között kiemelten szerepelnek az ukrán márkák: két önálló catwalk show-val és egy kollektív fashion show keretein belül mutatkoznak be a közönség számára.

Az Ügynökség csatlakozott a „Support Ukrainian Fashion” kezdeményezéshez, melynek keretében szorosan együttműködik az Ukrán Divathét szervezőivel, ezért ukrán tervezők Európában először Budapesten mutatják be legújabb kollekcióikat. A Szépművészeti Múzeumban megrendezett kifutókon túl a tervezők alkotásait több helyszínen is bemutatják, így a szakma képviselői közelebbről is szemügyre vehetik a 2023-as tavaszi-nyári kollekciókat.

A kiemelt cél egy olyan divatesemény megvalósítása, amely révén Budapest - mint a régió meghatározó divat fővárosa - felkerülhet a globális divattérképre, vonzóbbá téve a Magyarországra látogatók számára.

A BCEFW minden szezonban kurátori kiállítóteret hoz létre kiegészítők és divattervezők számára. A dizájnhoz kapcsolódó tevékenységek és kiállítások, különleges helyszínek és a legjobb helyi bárok, szállodák, éttermek kísérőrendezvényként jelennek meg, hogy megmutassák a budapesti hangulatot a látogatóknak.

BCEFW SS23 divatbemutatók:
Szépművészeti Múzeum, 2022. szeptember 3-4.
A rendezvénnyel kapcsolatos további információk a Budapest Central European Fashion Week hivatalos weboldalán érhetőek el: https://bcefw.com/ 

https://www.facebook.com/bcefw/ https://www.instagram.com/bcefw/ 

Hungarian Fashion & Design Agency és Budapest Central European Fashion Week eseménye

Szépművészeti Múzeum

Időtartam: 7 nap