A kávéillat ismét a Millenárisról száll fel

2022. 06. 04., 11:36pm
Az ország legnagyobb kávébárja egy hétvégén át Millenárison: KávéBár Bazár 2022

 

Tizenkét éves a KávéBár Bazár. Harmadik alkalommal tölti meg kávéillattal és bárhangulattal a Millenárist, idén a D csarnokba költözik a rendezvény.

Az ország legnagyobb kávébárjában ezúttal is versenyek, előadások, újdonságok és rengeteg kóstoló várja a vendégeket.

Április 9-10-én rendezik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseményét, a tizenkettedik KávéBár Bazárt.

A látogatók a belépőjegy megvásárlásával 30 kiállító termékeit; kávékat, borokat, söröket, párlatokat, és egyéb italkülönlegességeket kóstolhatnak egész nap a standokon. A belépő mellé egy újrahasznosított Boomerang Cupshare kávéspohár is jár a korlátlan kóstolásokhoz. A BWT tisztított víz is ingyenesen rendelkezésre áll a hidratáláshoz.

A két nap során számos programon lehet részt venni

Szombaton rendezzük a Brew Blend Challenge bajnokságot, melyen a profi baristák mérkőznek meg tetszőlegesen választott filter eszközöket használva.
Szombaton és vasárnap a La Marzocco Latte Art Bar pultjában bárki kipróbálhatja a La Marzocco újdonságát, a Wlly Milk tejhab készítő gépet.

 Vasárnap két cupping program zajlik a színpadon, utána pedig a bárosoké a terep: indul a KávéBár Rum Session, amely nem verseny, hanem inkább „örömkoktélozás”.

A két nap során az előadóterem programjai: a kávé jövője, fenntarthatóság a farmoktól a pörkölőkig, túlélési stratégiák a pandémia és a gazdasági válság következtében, valamint három, kóstolóval egybekötött buborékos-boros-sörös előadás is várja a látogatókat.

A szakmát és a fogyasztókat egyaránt várják Budapest legnagyobb kávébárjába, ahol a kóstolások mellett vásárlásra is lehetőség nyílik lehetőség a standoknál.

A belépőjegy tartalmazza a korlátlan kóstolást és a programokat!

LÁTOGATÓI BELÉPŐK:
Elővételes napijegy: 3900 Ft
Elővételes páros jegy és kétnapi jegy: 7500 Ft
Napijegy a helyszínen: 4500 Ft

Elővételes jegyértékesítés:
https://jegymester.hu/event-group/8242110/kavebar-bazar-2022

A rendezvényre történő jegy vásárlásával a látogató  elfogadja, hogy rendezvény egész területén, illetve az előadótermekben kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen látogatói minőségében bármely látogató feltűnhet, de a felvétel felhasználásával összefüggésben semmilyen követeléssel nem élhet sem a rendezvény helyszínével, sem a szervezőkkel vagy a felvétel készítőivel, illetve a felvételt bármely más érvényes jogcímen felhasználókkal szemben.

http://kavebar.hu/

https://www.facebook.com/events/millen/3142907235981111/