A kamera másik oldalán

2021. 09. 01., 12:11pm
Volosinovszki György már többször megcsillogtatta színészi tehetségét a Barátok közt-ben. Érdeklődése azonban sokkal kiterjedtebb, a kamera másik oldalán is szeretne karriert építeni.

Volosinovszki György már többször megcsillogtatta színészi tehetségét a Barátok közt-ben, nemrégiben, ikerszerepet is játszott. Érdeklődése azonban sokkal kiterjedtebb, a kamera másik oldalán is szeretne karriert építeni.  

Nemrégiben létrehozta produkciós cégét, melyben videoklipeket és reklámfilmeket gyárt. Legutóbbi munkája a napokban debütált, ami nem más, mint Veréb Tamás új, karácsonyi dalának klipje. 

 „Akkor fogalmazódott meg komolyan a gondolat bennem, hogy ezzel is szeretnék foglalkozni, amikor egy bő éve Tenerifén nyaraltam, és egy hirtelen ötlettől vezérelve leforgattam az akkori dalom klipjét. Nagy sikert aratott, és azóta több, mint egy tucat klipet és reklámfilmet készítettem a PALMRIVER Studioval, ami a saját gyártó cégem, tehetséges operatőr társam pedig Pálmai Levente. Úgy gondolom, a mai világban fontos több lábon állni, főként akkor, ha valaki minden tevékenységét szívvel-lélekkel csinál. Ez persze nem jelenti azt, hogy eltávolodnék a színészettől vagy az énekléstől, sőt! Úgy gondolom, remekül megfér minden egymás mellett” – mondja Volosinovszki György. 

Pálmai Levente, Volosinovszki György, Klajkó Szandra, Veréb Tamás

A népszerű színész legutóbbi klipje Veréb Tamás Az a hely című dalához készült. Bár régóta ismerik egymást, mindig jól kijöttek, de közös alkotói folyamatban csak néhány hónapja volt először részük, amikor Gyuri dalához Tamás írt szöveget.  

„Megérintett és megihletett a zenéje, ezért néhány óra alatt el is készült a szöveg. A karácsonyi dalom klipjét épp akkor tervezgettem, és kiderült, hogy abban pedig ő tud segíteni nekem. Nagyon boldog vagyok, mert egy sikeres forgatáson vagyunk túl, amiből olyan végeredmény született, ami maximálisan illeszkedik a dalhoz, és remekül fogadta a közönség. Az Ahol a szív című dal bár karácsonyra készült, de az év bármely napján megállja a helyét, ha valaki meghitt, értékes pillanatok kiteljesedését szeretné elérni. A klipnek az a különlegessége, hogy bárki szerepelhetett benne, aki bemutatott egy meghitt, kellemes pillanatot az életéből. Azt gondolom, ez tette igazán személyessé” – hangsúlyozza Veréb Tamás.