A jól ismert illatok frissek, összetettek és inspirációt adnak

2023. 12. 03., 8:53pm
A Gucci Beauty magnyitja a #GUCCIGUILTY új korszakát

 

A húsvét közeledtével ajándaknak is ragyogó!

A$AP Rocky, Julia Garner és Elliot Page szerepel a Divatház emblematikus illatainak új kampányában

Egy óda az önelfogadáshoz, a barátsághoz és a szerelemhez, annak minden formájában: a Gucci Guilty új kampánya egyszerre bátor és szelíd. A kampányban a Grammy-díjas zenész A$AP Rocky, a Gloden Globe és Emmy-díjas színésznő Julia Garner és az Oscar-díjra jelölt rendező és producer Elliot Page szerepel. Glen Luchford filmezte a kampányt, amely mindannyiunkat hazahív: egy metaforikus helyre, ahol mind szabadok és elfogadottak lehetünk, és ahol megmutathatjuk igazi valónkat.

A Gucci Guilty Pour Femme és Pour Homme illatokkal való találkozás egy valódi ösztönzés a felfedezésre, az alkotásra és önmagunkhoz való kapcsolódásra, szívünk legmélyéről. Az jól ismert Gucci Guilty illatok frissek, összetettek, maguk a hosszantartó érzékiség felszabadító elegyei – továbbra is új utakat mutatnak és inspirációt adnak életünkhöz.

Az új kampány

Az új kampányban Rocky, Garner és Page együtt alkotják meg az őszinte öröm világát egy otthoni környezetbe helyezve, ahol ők hárman mágneses erővel tudnak kapcsolódni. Egymást nézik, táncolnak, nevetnek és átlépik az önelfogadás küszöbét, amelyen túl könnyed hangulatban, kíváncsisággal tekintenek az elkövetkező új dolgok felé.

A képzelet ezen világában a szeretet megszámlálhatatlan megjelenését ünneplik, megtestesítik az önelfogadást és megmutatják, hogy a nyitottság mily módon szabadítja fel az önkifejezés legtisztább formáit.

  Az illatok

A Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Femme a szabadság gazdag, frissítő energiájától pulzál, amelyet a mandora, rózsabors, orgona és pacsuli jegyek adnak. A mediterrán mandora citrus fejjegy összhangban áll a természetes bergamottal és rózsaborssal, ezzel melegséget és ragyogást kölcsönözve az illatnak. Az orgona a virágzó szívjegyekhez, az ibolyához, a rózsához és a muskátlihoz csalogat. Az illat az ámbra és a pacsuli hosszantartó alapjegyei által válik teljessé.

A vonzalom és az önszeretet igazi elegye: a Gucci Guilty Eau de Toilette Pour Homme mély érzékiséget ad. Formabontó illatalkotásra vall az, hogy narancsvirág abszolútumot használtak fel benne, azaz azt az illatjegyet, amelyet jellemzően női illatokban találni és amely a történelem során a románc és az ártatlanság szimbólumaként vált ismertté. A modern jelkép - váratlan fűszeressége és gazdagsága által - átlépi a konvenciókat. A kifinomultság és az erő ellenállhatatlan harmóniáját fedi fel az illat az olasz citrom és a ragyogó rózsabors fejjegyeken keresztül, amelyek bevezetnek a neroli, narancsvirág és francia levendula szívjegyekbe. Az alapban pacsuli, bőr és tömjén emeli fel a cédrusfa ölelését.  

A kampányban megjelenik a Gucci Guilty Eau de Toilette Pour Femme – az eredeti, összetéveszthetetlen ámbrás-virágos akkord, melyet a mandarin, pacsuli és akác jegyek definiálnak.

A Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme - az ámbrás-virágos-fás illat, amely újra írja a Gucci Guilty Pour Femme eredeti változatát azzal, hogy az illatot magasabb intenzitásra emelték.

A Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Homme, amely a csiliborssal és a rózsával válik az eredeti illat újra értelmezésévé; és a Gucci Guilty Parfum Pour Homme, amely az intenzívebb változata a Gucci Guilty Pour Homme -nak.

Külső jegyek

Az illatvonal külső megjelenését úgy alkották meg, hogy letisztult szimmetriájukban tükrözzék egymást: a ház jellemző, összefonódó G alakú logójától kezdve, a dizájnban megjelenő átlátszóság és tükröződés kettősségéig – a Gucci Guilty üvegek fénylő aranyban jelennek meg az Eau de Parfum Pour Femme esetében, az Eau de Toilette Pour Homme pedig hűvös, fémes szürke külsőt kapott.

A külső a belül rejlő parfümöt tükrözi. Ugyanaz a dizájn újra értelmezve jelenik meg különböző árnyalatokban a sorozat más-más illatainál. A Gucci Guilty Eau de Toilette Pour Femme rosegold üvegétől, a metálos Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme bronz árnyalatától, a Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Homme mattfekete árnyalatáig, és a Gucci Guilty Parfum Pour Homme sötét antracitszürke külsejéig jutunk el. Ezzel a Gucci Guilty vonal még több útját mutatja meg az önkifejezésnek.

Az ismert Gucci Guilty illatok frissek, összetettek, maguk a hosszantartó érzékiség felszabadító elegyei – továbbra is új utakat mutatnak és inspirációt adnak életünkhöz.

 

Termékskála

A Gucci Guilty illatcsalád új kampányában megjelenő parfümök:

Gucci Guilty Eau de Toilette Pour Femme

Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Femme

Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme

Gucci Guilty Eau de Toilette Pour Homme

Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Homme

Gucci Guilty Parfum Pour Homme

#GucciGuilty

Új kampány: 2023. március 1-től

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban és a kiemelt magán parfümériákban

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Credits

Art Director: Christopher Simmonds

Photographer/Director: Glen Luchford

Make Up Artist: Thomas de Kluyver

Hair Stylist: Paul Hanlon 

Credits: Portraits by Michael Hauptman

 

Zenei Jogok:

“Life Is But A Dream”

Written by Hy Weiss (BMI), Raoul Cita (BMI)

Published by Embassy Music Corporation (BMI)

Courtesy of Wise Music Group obo Old Town Records

Performed by The Harptones