A jó gyógyszerész és a kedvenc patika

2019. 21. 04., 10:00pm
Kilencedik alkalommal tett közzé pályázati felhívást az „Év Gyógyszerésze” és a „Kedvenc Patikám” cím elnyerésér

Kilencedik alkalommal tett közzé pályázati felhívást az „Év Gyógyszerésze” és a „Kedvenc Patikám” cím elnyerésére a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara – a Roche Magyarország Kft. támogatásával.

Olyan gyógyszerészt fognak díjazni, aki példát mutat kiemelkedő szakmai teljesítményével, hatékony megoldások alkalmazásával és betegközpontú szemléletével a gyógyszerészi gondozásban, a gyógyszerellátásban és a gyógyszerfejlesztésben egyaránt.

Az „Év Gyógyszerésze” pályázat célja a díjat és kitüntető címet elnyert gyógyszerésznek országos nyilvánosságot és kiemelkedő szakmai rangot adni munkájához, elismerve annak követésre méltó minőségét

A verseny nyílt, részt vehet rajta miden Magyarországon működő gyógyszerész, ide kattintva  szavazni május 30-ig lehet.  

Szavazatait leadhatja postai úton is (május 31-ig) a következő címen: Nero Solution Kft. 2092 Budakeszi, Szőlőskert utca 5-7.

Nemcsak az év gyógyszerészét, de – mint minden évben - a  Kedvenc Patikát is keresik, erre 2019. szeptember 30-ig lehet szavazni itt. 

A papír alapú szavazólapokat postai úton, a Nero Solution Kft. 1506 Budapest, Pf 86/1 címre várják a fenti dátumig.

A „Kedvenc Patikám” pályázat keretében a betegek véleményt tudnak formálni a patika munkájáról szavazatukkal, mellyel az egész patika munkáját minősítik.