A jó alvás titka a kényelmes matrac

2019. 15. 06., 12:05pm
Számtalan kísérlet, felmérés és fejlesztés bizonyítja a fenti állítást. És éppen egy magyar fejlesztés oldotta meg a mindenkinek megfelelő matrac ügyét.

Számtalan kísérlet, felmérés és fejlesztés bizonyítja a fenti állítást. És éppen egy magyar fejlesztés oldotta meg a mindenkinek megfelelő matrac ügyét.

Három kérdés mindenképpen felmerül a fekvőhellyel kapcsolatban: az emberek súlya, magassága és – az életkor változásával – testük változása.

A Levital matrac család a második világháború óta az első olyan magyar fejlesztés és technológiai újítás, amely szabadalmi védettséget kapott az Amerikai Egyesült Államokban és az Európai Unió területén ebben a szegmensben. A 2014 augusztusában beadott kérelemre 3 évig tartó vizsgálat után kapta meg az uniós szabadalmat, míg ez a folyamat az USA-ban rendhagyóan gyorsan, mindössze 2 év alatt zajlott le.

Minek köszönheti ezt a sikert?

Miben különbözik a piacon lévő matracokkal összehasonlítva? Talán a legfontosabb, hogy a több rétegű habrugós rendszernek, a hűsítő memória hab gélnek és a különböző keménységű alapanyagoknak, valamint az egyedi vágás technológiának köszönhetően alkalmazkodik a testsúlyhoz!

Amennyiben például egy 180 cm X 200 cm-es matracon egy 55 kg-os hölgy és egy 100 kg feletti férfi (vagy fordítva) fekszik, ezek a matracok képesek ugyanazt az alátámasztást és komfortot nyújtani, ezáltal szükségtelen a pároknak kompromisszumot kötni.

A rétegek alapanyagait szigorú szakmai szabályok szerint választják, arányítják, vágják.

Nem számít, hogy milyen magas az illető, vagy milyen pózban alszik

Más típusú alátámasztásra van szüksége egy alacsony és egy magas embernek, egy soványnak vagy teltebbnek, akár egy háton alvó és egy oldalt fekvőnek is. A Levital System matracok nem rendelkeznek előre kialakított komfort zónákkal, meghatározott, statikus alátámasztással, ami vagy az egyik, vagy a másik típusnak kedveznek csak.

Pont attól különleges, hogy minden testmagassághoz, testsúlyhoz és alvási pózhoz ugyanúgy alkalmazkodik. A testsúlyhoz igazodó belső szerkezet és a kiválasztható felső kényelmi réteg kombinálása az igazi szabadságát hozza el a matracválasztásnak, ezzel a matrac család valóban mindenkinek megfelelő megoldást kínál.

Higiénikus!

A matracok a kiváló szellőzésnek köszönhetően szárazon tartják a mikroklímát. A komfort érzetet még tovább fokozza az anti-allergén huzat is. Fenti előnyök mellett ez a prémium kategóriás matrac megfizethető, hosszú távú beruházás. A 10 év garancián túl a 30 napos ár visszafizetés is növeli az értékét.

Levital – One for all

A jelenleg legnagyobb technikai fejlettséget reprezentáló XSENSOR tanácsadási rendszer az alvási szokást figyelembe véve monitoron is megmutatja az 1664 érzékeny nyomáspont segítségével bárkinek, hogy mi a legmegfelelőbb matrac.

A Világ legnagyobb szenzoros érzékelő rendszereket gyártó vállalat eredményeit többek között a NASA, a BMW, Boeing, Ford stb. is használja.

Bővebb információ:

www.levitalsystem.hu  

Dóczi Péter / Ügyvezető (Mobil: 00-36-20-335-7077, E-mail: doczipr@gmail.com)

Pálinkás László / Ügyvezető (Mobil: 00-36-30-684-9540, E-mail: barkimaslaszlo@gmail.com)