A jeans őszi – téli trendje

2019. 02. 09., 3:05pm
Farmer: a modern életmód szimbóluma. Anyaga történelemmé vált és most visszatér autentikus alakjában. A tervezők visszatértek az eredeti megjelenéséhez. Ez idén az új Gas kollekció.

Farmer: a modern életmód szimbóluma. Anyaga történelemmé vált és most visszatér autentikus alakjában. A tervezők visszatértek az eredeti megjelenéséhez, lágy vonalakkal, kényelmes viselettel, hagyományos kék színnel. Ez idén az új Gas kollekció.

Lányoknál a 80-as és 90-es évek legnépszerűbb modelljeinek stílusa tér vissza: emelt derék, a nadrág szárának a bokánál meghúzott egyenes vonala a klasszikus farmert idézi. És ezt még fel is lehet tűrni!

A logo az idén még hangsúlyosabban van jelen a GAS pólókon, újraértelmezve a logók globális trendjét. Mindegy, hogy női vagy férfi holmi, büszkén viseli mindkét nem.

Férfi farmer ing a fedett zsebeken és a gombokon logóval. Ez az ikonikus GAS ing evolúciója, tisztább vonalakkal és lazább illesztéssel, 100 %-os pamutból.

Kerek nyakú, karcsúsított pulóver pamut kasmír keverékből. A praktikus zsebet a csíkos mintázatba ékelték.

Személyes kedvenc ez a pulóver az érdekes hímzéssel. Hosszú ujj, széles kerek gallér, bordázott mandzsetta és derék rész, ettől igazán csini.

Könnyű párnázott kabát kapucnival. Az élénk színeket szívesen hordja a ma embere, kontrasztot ad a sárga alap a barna vállal.

A halvány rózsaszín kapucnis kabát cipzárral zárható, rugalmas mandzsettával, derék résszel. A forradalmian új, varrat nélküli technikának köszönhetően garantálja az egyedi mozgásszabadságot és a tollszivárgást.

Városi lazulás. @Eros egy ikonikus #GASjeans farmerdzsekit visel.

Ez a klasszikus összeállítás a lányoknál is bejön. Vékony farmerdzseki, logóval ellátott gombokkal. Old Style ruhadarab az igazi vintage mosásnak köszönhetően.

Az idén a fehér zokni és a feltűrt nadrágszár elmaradhatatlan kelléke az outfitnek.  Télikabáthoz is viselik, akár egy státusszimbólumot, ám lehet szettek fontos kiegészítője is. Ugyan úgy hordják a lányok és a fiúk.

Hosszú ujjú pulóver kevert elasztikus gyapjúból. Óriási logó, többszínű gyémánt mintázat alkalmazott flitterekkel és bakanccsal. Ugye milyen csodás?

És még egy személyes kedvenc. Munkaruhából divatdarab. Egy ikonikus farmer evolúciója. Lilipataki prezentálja a végeredményt.

A hosszú ujjú galléros farmer ruha övvel vagy a nélkül is viselhető. Feldobják a strasszos részletek, például a gallér sarkán. A pin-up kiskendő a ráadás.

Ez csak néhány alap darab a GAS 2019/2020 őszi – téli ruháiból, bizonyára mindenki tudna még válogatni!

Forrás: GAS