A haj az öltözék „csúcsa”

2021. 23. 04., 3:40pm
Amióta megnyitottak a szolgáltatók, a bezártság után mindenki örömmel indult fodrászoz, kozmetikushoz, körmöshöz, edzőterembe, az első perc óta.

Amióta megnyitottak a szolgáltatók, a bezártság után mindenki örömmel indult fodrászoz, kozmetikushoz, körmöshöz, edzőterembe, az első perc óta.

Krizsán Győző, az ismert mesterfodrász sem tétlenkedik: a megszokott vendégkör, és az újabb szépülni vágyók végre meg tudják csináltatni a frizurájukat.

Ezt nyújtja a Kri-San Hair:

~Fodrászat (női, férfi, gyermek)

~Fodrászképzés (kezdő, haladó)

~Shop (Kevin.Murphy, BBCOS, egyéb)

~Show (haj, fashion)

Krizsán Győző így beszél munkájáról:

Immár sok-sok éve fodrász vagyok és elmondhatom, hogy gyönyörű világba vetődtem. E világ, a hajvilágunk fő szempontja a színvonalas, hangulatos módszer és atmoszféra alkalmazása.

Törekvésünk érinteni, elmélyedni a hajstílusok tárházában, legyen az utcai punk, vagy exkluzív nagy estélyi hajviselet. A HairMóniát a divat és a szépipar neves szakemberei biztosítják, de lehetőséget kapnak fiatal tehetségek is. Stúdiónkban a vendégeink kiszolgálása mellett, külső helyszíni eseményeken is részt vállalunk. Minden évben kidolgozzuk új hajkollekciónkat, amit fodrászképzéseinken, színpadi haj show-ban, magazinokban mutatunk be

Stúdiónk Magyarország első számú színtere az Országház szomszédságában, közvetlen a Kossuth téri metró mögött, a Garibaldi utcában található, Krizsán Győző szakmai irányítása és képzett alkotó szakemberek közreműködése mellett. Alkotásainkat kiemelt, exkluzív termékek segítik, melyek stúdiónkban otthoni felhasználásra megvásárolhatók (KEVIN.MURPHY, GHD).

Bátran állítom, hogy munkánkat hajművészetnek tekintjük. Várjuk Önt szalonunkba, vagy külső helyszínre megrendelését szeretettel, alkotási vággyal!

Szalon:

Budapest, Garibaldi u. 7, 1054

Telefonszám(06 1) 249 5091

https://www.facebook.com/krisan.hair/