A frissesség üdítő kitörése

2022. 18. 03., 2:16pm
A két új illat felemelő, burjánzó jegyekben bővelkedik. A világos pasztellszínű, átlátszó üvegek által az illat az eddigiektől még hatásosabb frissességben jelenik meg.

 

A mozgás szabadsága az élet alapvető lételeme. Amikor nincsenek korlátaink, akkor vagyunk képesek határainkat tágítani.

A LACOSTE elhivatottsága kezdetektől fogva, hogy a szabadság művészetét és az önazonosságot hirdesse. Hektikus hétköznapjainkban minden pillanat egyfajta változásnak ad teret, amelyben a stílus igazi vonzerővé válik. Leszámol a szabályokkal annak érdekében, hogy inkább a gesztusokat, megjelenést, vagy viselkedést hangsúlyozza. Igazodik személyiségünkhöz, intenzitást és energiát kínál.

A LACOSTE mindig is kifinomult, időtálló öltözékeiről volt híres, letisztult szabással, melyek a test minden mozgását, vonalát követik, kérdés nélkül. Bátor és sokoldalú, képes azokhoz igazodni, akiknek élete lendületes ütemben halad. Akiknél a tempót cselekedeteik határozzák meg és vágynak arra, hogy önmaguk irányítsák a mindennapok áramlását.
Ma, a Play Collective szlogen által sugallt lendülettől ösztönözve, a „krokodilos” márka újrateremti értékeit egy olyan világot hirdetve, ahol mindenkinek joga van különbözőnek lenni és mindenki gazdagodik az őt körül vevők mássága által is. Egy világ, amely az egyéniségek dinamikájára épült.

Lacoste L. 12.22: Stílus a bőrön

Ebben az évben a LACOSTE L. 12.12 bemutatja az Eaux Fraîches illatpárt nőknek és férfiaknak. A két új illat felemelő, burjánzó jegyekben bővelkedik. A világos pasztellszínű, átlátszó üvegek által az illat az eddigiektől még hatásosabb frissességben jelenik meg.

A szikrázó frissesség üvegei

Amíg a LACOSTE L.12.12 letisztult dizájnja továbbra is változatlanul a pólók letisztult megjelenését idézi, addig az üvegek ebben az évben - az eddigiektől eltérően - az átlátszósággal játszanak.

 

 

 

 

A női világos, hűvös rózsaszínben, a férfi illat tengerzöldben tündököl, tökéletesen tükrözve azt a frissességet, amit ezek az üvegeket magukba rejtettek.

Az üvegek szintén büszkén magukon viselik a pontos mását a hímzett krokodilnak, ami minden LACOSTE pólót is ékesít. A férfi változat zöldben, a női rózsaszínben pompázik.

Vibráló, kirobbanóan friss, nyári illatok

A LACOSTE L.12.12 illatkollekción a frissesség vihara söpört végig, életre hívva két új és üdítően izgalmas fás-aromás illatkeveréket.

LACOSTE L. 12.12 ROSE Eau Fraiche For Her

Az illat a gyümölcsös grapefruit és vérnarancs jegyeit árasztja az alapjegyben élénk indításként. Élénk és friss. Ezek a citrusos jegyek tökéletesen reprezentálják a magabiztos nőt, aki mindig a legjobb formáját nyújtja. Ezt a frissességet az édes fekete ribizli fokozza, ami finom összhangba kerül a rózsabors és fahéj fűszeres és ragyogó jegyeivel.
Az illat egy leheletnyi cédrusfával válik egésszé, ami még tovább fokozza az illat pezsgő mivoltát. Abszolút komfortérzetet kölcsönöz, dinamikus és elegáns nyomvonalat alkot.

A fás-aromás jellegű LACOSTE L.12.12 ROSE Eau Fraîche nőknek közös kompozíció, Marie Salamagne és Amandine Clerc- Marie (Firmenich) parfümőrök alkotása.

LACOSTE L.12.12 BLANC Eau Fraîche For Him

Elsőként az élettel teli fejjegy, a felemelő citrom alapozza meg az illatot, ami által az extrém frissesség érzékisége azonnal érezhető. Ezt erősíti fel aztán a gyömbéres jegy, ami egy fűszeres érintést kínál. Ez egyfajta visszapillantás a kardamom jegyekhez, amelyek szintén jelen vannak az ikonikus Eau de Toilette, a LACOSTE L.12.12 Blanc-ban. Az új illat "szívében" tavaszi levendula hangsúlyozza az üdeséget, végül a tölgy jegyek vezetnek végig ezen az illatösvényen, teremtve egy modern, dinamikus és férfias aurát. Egy káprázatos elegy, amely kirobban az energiától.

A LACOSTE L.12.12 BLANC Eau Fraîche Eau de Toilette férfiaknak Sonia Constat (Givaudan) fás-aromás jellegű kreációja.

Együtt másképpen: Az egység ereje

Play Collective - Játssz együtt! - ez a kampány szlogen.

Stílus és mozgás mindenkinek…öt tehetséges fiatalt láthatunk, akik mind magukkal hozzák saját egyéniségüket. A LACOSTE L.12.12 csapata idén ismét Jonas Lindstroem fotós kamerája elé állt. Két modell, Désiré Quadjo Mia és MaevaGiani Marshall, táncosok, vagyis Hortense de Gromard és SalifGueye, és a BMX sztár Matthias Dandois, egy sor káprázatos mozdulaton keresztül osztja meg velünk a LACOSTE L.12.12 felejthetetlen illatát. Erejük épp különbözőségükből fakad, a mozgás az, amely tökéletes harmóniát teremt köztük. Azzal, hogy a márka ezeknek a tehetséges fiataloknak a kezébe helyezi az illatot, a LACOSTE L.12.12 üvegek egyfajta kapcsolatot teremtenek a márka által képviselt klasszikus értékek és a modern város változó képe közt. Öt kifejező portré, amikben hangsúly kerül a légies mozdulatokra. Öt bátor és dinamikus személyiség és öt különböző stílus domborodik ki a fürge, gyors tempójú mozdulatokon át.

A LACOSTE L.12.12 kampány tökéletesen jelképezi a márka szemléletét. Megtestesítője az empátia és sokszínűség értékeinek, a krokodil kiáll a stílusok és kultúrák sokszínűsége mellett. Nem ismer határokat. Örökké tartó mozgásban van, minden viselője által újra felfedezi önmagát. Készen áll, hogy korszaktól és trendektől függetlenül bármilyen formában és színben tündököljön. A szépség azon fajtáját ünnepli, amelyek az élet játszmáiban születnek és ahol a különbségek a végén mégis egy egészet alkotnak.

Az új illatpár tökéletes tavaszi illat választás a hétköznapokra, vagy akár sportoláshoz is.

Elérhető: 2022. márciustól

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban, a www.lovebrands.hu oldalon és a kiemelt magán parfümériákban

Instagram márka oldal: https://www.instagram.com/lacoste/

Emlékeztetőül az előző Lacoste L.12.12 kampány dinamikus videója:

https://www.youtube.com/watch?v=NWkBiyOerKk

Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.