A fiatal színész, Finn Wolfhard kedvenc márkája

2022. 10. 06., 10:07am
A StrangerThings sztárját Sprandi ruhákban kapták lencsevégre a sorozat új évadának premierje előtt

 

A Z generáció bálványa, Finn Wolfhard, ismét a lengyel márka ruháit választotta - a fiatalok kedvence nem sokkal a Stranger Things új évadának premierje előtt tetőtől talpig Sprandiban sétált Los Angeles utcáin.

A színész nemrég kezdte együttműködését a márkával, és az óta már többször is lencsevégre kapták Sprandi szettekben. A Netflix sztárját a 'Take Care' kampány all-star szereplőgárdájában is láthattuk, a 90-es évek szupermodellje, Amber Valletta, és a Twin Peaks sorozatból ismert Dale Cooper ügynököt alakító Kyle McCalahan oldalán.

A fiatal színésznek láthatóan nagyon tetszenek a márka atlétikus stílusú darabjai. A kényelmes tréningruhák és tornacipők mellett a cég egy Sprandi Swim elnevezésű kollekcióval is előállt, amely a nyár elengedhetetlen kellékeit kínálja: fürdőruhát és nadrágot, törölközőt, szandált és fürdőköpenyt. A Swim kollekció modellje szintén Finn Wolfhard. A márka tavaszi/nyári kampányát a napsütötte Kaliforniában forgatták.

A Stranger Things Mike-jaként ismert színész több mint 21 millió követőt gyűjtött össze az Instagramon. Posztját, amiben bejelenti a Sprandival való együttműködését, több mint 1,5 millióan lájkolták.

https://www.instagram.com/p/Cc0zBKXPgJp/?utm_source=ig_web_copy_link

A kampányra világszerte felfigyeltek a sorozatrajongók - a Take Care kampány másik sztárjának egy nemrég megjelent posztja is nagy szenzációt keltett. Kyle MacLachlan, aki közel félmilliós követőtáborral rendelkezik, számos pozitív kommentet kapott, amikor felfedte a Sprandi-val való kollaborációját, és megosztott egy közös fotót Finn Wolfharddal.

https://www.instagram.com/p/Cdvhj61rBkn/?utm_source=ig_web_copy_link

A Sprandi ruhák és kiegészítők kaphatóak a CCC üzleteiben, a ccc.eu oldalon és a CCC applikációját használva is megrendelhetőek.

A Sprandi márkáról bővebben: www.ccc.eu/hu