A csodás színű ősz jegyében

2023. 03. 10., 11:18pm
Outfit mindenkinek: nő - férfi - gyerek

 

Az ősz hivatalosan megérkezett, és vele együtt a legújabb Reserved kampány is, melyek inspiráló, divatos és funkcionális darabokkal szolgálnak.

 

AUTUMN MOMENTS, URBAN AUTUMN - a Reserved legújabb őszi kampányai

Az AUTUMN MOMENTS női kollekció arra a gondolatra épül, hogy megörökítse egy anya és lányaik különleges kapcsolatát. A Reserved őszi kampány főszereplői Natalia Klimas-Bober és lányai, Zuzia és Hania voltak. A kampányképek bemutatják, hogyan töltenek időt együtt egy masúriai házban, élvezve az őszi napsugarakat és a gyönyörű táj színeit, mindezt egy meghitt és romantikus légkörben.

Az őszi kollekció számos olyan ruhadarabot tartalmaz, amelyek tökéletesek a réteges öltözködéshez. A ruhák tervezésekor azt vették figyelembe, hogy könnyen kombinálhatóak legyenek különböző stílusokhoz és időjárási körülményekhez is.

Így készültek olyan darabok, ahol a felsők és nadrágok szabadon variálhatók. Vannak testhez simuló felsők, amik lefelé szélesednek, és olyan kombinációk is, amikor egy oversized felsőhöz keskeny alsót lehet választani.

Az egész kollekció egy visszafogott, szemet gyönyörködtető színpalettára épül.

Barnák, olíva zöldek, bézsek, sötétebb púder rózsaszín, törtfehér és mély fekete színek dominálnak. Annak ellenére, hogy a kollekció romantikus jellegű, funkcionális megoldások is találhatóak benne. Például zsebek a dzsekiken, kantár a nadrágokon, patentok, húzózsinóros kötések és vízálló anyagok.

A kollekció részét képzik a pulóverek, ingek és ruhák. Kevesebb a minta, viszont több a díszítés és a hímzés. A romantikus virágos motívumok visszaköszönnek különböző méretű hímzett részletekben.

A mini me trend alapján, a női kollekcióra épül a lányka kollekció: a gyerekruhák felnőttek öltözködéséből merítenek inspirációt. Itt is széles választékban találhatóak kültéri ruhadarabok: különféle stílusú kabátok, farmerdzsekik és kellemesen puha anyagból készült duffle kabátok.

Az anyagok is fontos szerepet játszanak: kordbársony, kötött pulóverek, "puha" szövetek. A visszafogott színpalettát rózsaszín, lila és farmerkék színekkel egészülnek ki. A kollekcióban számos díszítő hímzéses ruhadarab megtalálható.

URBAN AUTUMN férfi kampányt a városi élet inspirálta.

Az őszi erdei kirándulások után most visszatérünk a városi hétköznapok világába. Főszereplőnk Mariusz Jakubowski modell, aki az új szezon beköszöntével rétegzett öltözködést mutat be. Ezek a sokoldalú ruhadarabok megfelelőek munkához és szabadidőhöz.

A kínálatban szerepelnek olyan darabok is, mint például a kabátok leválasztható mellénnyel vagy kapucnival, kockás ingek, nylon és gyapjú bomber dzsekik, valamint különféle mellények, továbbá klasszikus puplin vagy oxford ingek és nadrágok.

A kollekcióban a szokatlan kombinációk és az időtlen klasszikusok találkoznak praktikus elemekkel.

Például elegáns kabátokat könnyedén párosíthatunk pamut pulóverekkel, sőt, a farmerok gyakran helyettesítik a formálisabb ruhadarabokat is.

A hagyományos őszi színek helyett a fekete és szürke kombinációja érvényesül kobaltkékkel és rózsaszínnel.

A Reserved férfi kollekció azt hangsúlyozza, hogy az egyes ruhadarabok kreatív kombinálása során a kényelemre és az egyedi stílusra érdemes koncentrálni.

Az "AUTUMN MOMENTS" és a "URBAN AUTUMN" kollekciók elérhetőek az üzletekben, online és a Reserved alkalmazásban is.