A csillagok ragyogása az ékszerekben

2023. 19. 08., 9:35pm
A Cosmic Amulet kollekció az univerzum végtelen távlataiba repít

 

2023-as őszi/téli kollekció:

A futurizmus találkozik a popkultúrával: A THOMAS SABO első őszi/téli kapszula kollekciója a kozmikus csodákról és galaxisunk szerencsét hozó csillagképeiről mesél. A Cosmic Amulet egy olyan sokszínű univerzumba repít, amelynek egyedi kreációi egyesítik a csillagok ragyogását az ékszerek szépségével.

A Cosmic Amulet kollekció központi témája a kerek medálokra összpontosít, amelyeket művészi módon, filigrán kivágásokkal terveztek, amelyek a bolygók pályáit és gyűrűit imitálják. Ezeknek a daraboknak a középpontjában egy ibolyaszínű kővel díszített, részletesen kidolgozott szem áll, amely az előrelátást és az intelligenciát jelképezi. A medálokon többek között az “Éld az álmaidat” és a “Szerelem galaxisa” feliratok szerepelnek – ezeket úgy tervezték, hogy erőt adjanak és megvédjék viselőjüket.

A medálokat gazdagon díszített fülbevalók, gyűrűk, karperecek és karkötők kísérik, valamint két kapcsos lánc: ezek kétféleképpen hordhatóak: chokerként vagy Y alakban.

A medálok viselhetőek hagyományos módon a lánc közepén, vagy kombinálva, az Y-nyaklánc közepső részén és a végén.

A kollekció arany és lila tónusai az éjszakai égboltot tükrözik. Az új technikák és anyagok - mint például a kézzel festett, csillogó, márvány hatású hidegzománc és a láncok csatjai - kiemelik a kézműves szakértelmet és az innovatív kreativitást, amely a THOMAS SABO-t jellemzi.

Az új kollekció 2023. szeptember 1-től lesz elérhető a márka üzleteiben világszerte, a www.thomassabo.com webshopon, illetve a kijelölt ékszerészeknél és kiskereskedőknél.