A chocoMe a Great TasteAwardsversenyen idén is három díjat szerzett

2022. 25. 08., 1:58pm
A magyar csokoládémanufaktúra, a chocoMe, idén már a második nemzetközi díjgyűjteményét hozta haza.

 

Az elképesztő csokoládé álmok megteremtője és valóra váltója – a tavaszi International Chocolate Awards után – ezúttal a világ legrangosabb és legszigorúbb ételkóstoló versenyén, a Great Taste Awards versenyen nyert 3 darab bronzérmet.

A világverseny, amelyre a pályázók különböző termék kategóriákban nevezhetnek híres 400 tagból álló zsűrijéről is, melynek kifinomult ízlésű és megfellebbezhetetlen véleményű gasztro ítészeit már nyolcadik éve veszik le a lábukról a chocoMe féle íz varázslatok.

A versenyek alkalmával több ezer kóstolóórát eltöltő szakértők csoportja Michelin csillagos éttermek séfjeiből, elismert gasztronómiai szakemberekből, patinás áruházak (Harrods, Fortnum&Mason, Selfridges, Harvey Nichols és Whole Food Markets) beszerzési igazgatóiból és neves ételkritikusokból áll. Ők minden előzetes információ és csomagolás nélkül, vakteszt alapján hozzák meg ítéleteiket.

Ezzel a három újabb éremmel 106-ra növekedett a nemzetközi szakmai versenyeken szerzett díjnyertes chocoMe csokoládék száma, amelyek a márka számára legrangosabb kitüntetéseket, nekünk pedig a legínycsiklandóbb desszertélményeket hozzák el.

 

A chocoMeGreat TasteAwards-on díjazott termékei:

chocoMeEntrée B109–Étcsokoládé ibolyaszirommal, brontei pisztáciával, liofilizált feketeribizlivel

chocoMeEntrée F130–Tejcsokoládé Maldon sóval, dupla adag Piemonte-i mogyoróval

chocoMeRaffinée RF113 - Liofilizált feketeribizli kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval drazsírozva 

Az összes díjnyertes chocoMe csokoládé itt tekinthető és vásárolható meg:

https://chocome.hu/products/awards