A bomba forma természetes

2021. 08. 04., 11:40am
Kulisszatitkok a legformásabb sztároktól: ezt (t)eszik a tökéletes alakért! Kiss Virág, Kucsera Gábor és Molnár Péter tippjei

Kulisszatitkok a legformásabb sztároktól: ezt (t)eszik a tökéletes alakért! Kiss Virág, Kucsera Gábor és Molnár Péter tippjei

Az egészséges táplálkozás és a bomba forma a sztárok és sportolók életének természetes része. Megesik azonban, hogy bizonyos időszakokban még ők is nehézségekbe ütköznek ezen a téren. Kiss Virágnak szülés után a hajhullás okozott problémát, még Molnár Péter szigorú diétájába is becsúszik néha egy kis bűnözés, Kucsera Gábort pedig nemrég két hétre ledöntötte a koronavírus. Nézzük, milyen trükköket vetnek be a sztárok, hogy elhárítsák az akadályokat!

Kiss Virág titkos fegyvere a reggeli fehérje

A fitness-testépítő kislánya, Zoé születése után ugyan már nem számolja szigorúan a kalóriákat, az egészséges, tudatos táplálkozás továbbra is fontos számára. Napindító rutinjából nem maradhat ki a friss, gyömbéres-citromos teája és vitaminjai. Virág számára most kiemelt szerepet kap a kollagén bevitel, ugyanis sok kismamához hasonlóan, szülés után elkezdett hullani a haja. Mióta bevezette a kollagént az étrendjébe, nemcsak a haja, de a bőre is ragyogóan egészséges. Virág nagyon figyel a fehérjebevitelre is, gyakran kezdi a napot tojás szufléval, amelyet speciális, csak a tojás fehérjéjét tartalmazó, előre elkészített lével készít el, friss zöldségek, laktózmentes reszelt sajt és némi sonka hozzáadásával. Emellett nagy kedvence proteines palacsinta, amit általában fehérjés mogyorókrémmel turbóz fel.

Nem hinnéd, mivel bűnözik Molnár Péter!

Peti kidolgozott izmairól egészen biztosan nem a pizza jut eszünkbe, pedig saját bevallása szerint kéthetente beiktatott „csalónapjain” magas fehérjetartalmú pizzával vagy fehérjés chips-szekkel kényezteti magát. Az egyik leghíresebb hazai testépítő jelenleg is éppen egy rangos bajnokságra kvalifikálta magát, a 2021-es Mr. Olympia Classic Physique kategóriájába. A versenyfelkészülésben a sportoló nagyon szigorú diétát követ, amelyben újdonsült menyasszonya, Lengyel Vivien is segít neki. Tőle sem áll távol az egészséges, megtervezett étkezés, hiszen ő maga is sikeres versenyző a Bikini Fitness Modell kategóriában. Peti összesen közel 4500 kalóriát fogyaszt naponta, és akár napi hatszor is étkezik a felkészülés során, amiben nagy segítséget jelentenek számára a Gymbeam termékei, köztük a magas fehérje tartalmú nasik.

A Kucsera családban a mogyoróvaj többet ér egy cukrászda minden kincsénél

Az édesszájú világ- és Európa-bajnok kajakozónknál, Kucsera Gábornál is előfordul, hogy csokis proteinpalacsinta kerül az asztalra, hiszen egy-egy nehéz nap után jólesik egy kis kényeztetés. A Kucsera-családban most kiemelt fontosságú az immunerősítés, ugyanis Gábort is ledöntötte a Covid nemrég két hétre, azóta fokozottan figyelnek a megfelelő vitaminbevitelre és az immunerősítésre. Bár a sportoló nemrég belekezdett a ketogén diétába, hamar belátta, szénhidrát nélkül nem tud élni. Amióta abbahagyta a diétát, igyekszik jobb minőségű, szénhidrátokat fogyasztani, amit minőségi zsírokkal egészít ki. Így kapott kulcsszerepet étrendjében a 100%-os földimogyoróvaj is, ami édesség helyett tökéletes alternatíva, hiszen nem tartalmaz hozzáadott cukrot és mesterséges adalékanyagokat, emellett az egészséges zsírok kitűnő forrása, ezért még Gábor várandós felesége is beépítheti étrendjébe.

Kezdő kép Kiss Virág