A banán az ász: hideg kávéitalok a kánikulában

2022. 22. 06., 10:05pm
Sokaknak fejtörést okozhat a sokféle, különböző elnevezésű hideg kávékülönlegességből kiválasztani a kedvenceket.

 

Banana Split Frappuccino® Blended Beverage 

Íme, összegyűjtve a főbb jellemzők, hogy mindenki felfedezhesse a neki leginkább kedves nyári hűsítőt. A kávézólánc a jól ismert, frissítő Frappuccinok mellett, idén olyan új, izgalmas ízekkel várja vendégeit, mint a Salted Caramel Cream Cold Brew, a Banana Split Frappuccino® Blended Beverage vagy a Tropical Coconut Refresha®.

 A Starbucks sokszínű hideg italkínálatának minden egyes tagja egyedi íz világgal és karakterrel rendelkezik, a kávézólánc ezek között segít eligazodni.

Cold Brew

A Cold Brew eljárással készült kávéitalok lágy ízüknek és frissítő hatásuknak köszönhetik népszerűségüket. A lágyan testes íz világ eléréséhez 20 órán keresztül, hidegen készítik a kávét. A Cold Brew a Starbucks kínálatában a Latin-Amerikából és Afrikából származó kávébabok keverékéből készül, amelynek a lágy,természetes íz világát köszönheti. A Cold brew italok hideg habbal visznek csavart az eljárásba. Az elkészült kávét a bársonyos, enyhén ízesített habréteg teszi igazán különlegessé.

Az idén bevezetett Salted Caramel Cream Cold Brew népszerű választás a kávézólánc egységeiben. Az új nyári kávét egy csipetnyi vanília és a sós karamell ízű krémes hab teszi még tökéletesebbé.

Frappuccino® Blended Beverage

A Starbucks Frappuccino® Blended Beverageaz egyik legkedveltebb frissítők közé tartozik. 1993-ban kísérletezték ki Kaliforniában, majd 1994-ben kapta meg először a Frappuccino®elnevezést. A Caramel Frappuccino®Blended Beverage az egyik legkedveltebb a vendégek körében, amely már 1999 óta érhető el a vállalat kávézóiban. Idén nyáron egy újabb, különleges íz világot mutat be a kávézólánc, ami biztosan hamar népszerűvé válik. A Banana Split Frappuccino® Blended Beverage újragondolja a klasszikus banán splitet. Az ital karamellizált banán-ízesítésű sziruppal készül, amelyet lágy tejszínhab koronáz meg.

Starbucks Refresha® Drink

A ma már széles körben kedvelt Starbucks Refresha® italok 2012 óta érhetőek el a Starbucks kínálatában.

Az új, mangóval és lédús naranccsal készült Orange Mango Starbucks Refresha® ital íze pont olyan lenyűgöző, mint amilyennek elsőre tűnhet. A trópusukat idéző Tropical Coconut Starbucks Refresha® ital a krémes kókuszdió, narancs és mangó keverékével garantálja a különleges íz élményt.