A Volbeat ősszel Budapesten!

2022. 01. 07., 11:32pm
A szervezők örömmel jelentik be, hogy a Volbeat 2022. november 5-én a Barba Negrában ad koncertet, méghozzá a Skindred és a Bad Wolves társaságában!


A Volbeat őszi turnéja 

Októbertől európai koncertek: November 5-én a Barba Negrában lépnek fel. Nyolcadik albumuk, a SERVANT OF THE MIND, már kapható.

 A dán rock'n'roll lázadók, a Volbeat tagjai alig várták, hogy bejelenthessék Servant Of The Road elnevezésű, világkörüli turnéjuk 32 állomásos európai szakaszát. A kontinensen - a Skindred és a Bad Wolves melegíti majd be a közönséget az igazi intenzív élmény érdekében.   

A Volbeat tagjai megjegyezték: “Végre, ennyi távollét után, nagyon örülünk, hogy egy igazán jó kis Volbeat turnéval lephetjük meg a rajongókat Európában és az Egyesült Királyságban. Nagyon izgatottak vagyunk, és alig várjuk, hogy mindenkivel találkozhassunk! Rendkívül hálásak vagyunk, hogy magunkkal vihetjük a Skindred-et és a Bad Wolves-t is az útra, és megoszthatjuk az élményt ezekkel a fantasztikus zenekarokkal, akiket van szerencsénk a barátainknak nevezni.”

A Louder magazine szerint a Volbeat zenéjében “titán heavy metal riffek ütköznek rock 'n' roll groove-okkal", mindemellett a rajongók a banda klasszikus nótáinak, és a rajongók kedvenceinek keverékére számíthatnak a koncerteken, kiegészítve az új album dalaival.  
 

Az európai turné jegyértékesítése július 1-én 10 órakor indul. A budapesti koncert belépői a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül szerezhetőek be.

A koncertre VIP csomag is kapható, a banda által biztosított elővásárlási lehetőségek részleteivel együtt erről további információ a www.volbeat.dk oldalon található.

A turné bejelentéséhez kapcsolódóan a banda megosztott egy új, hivatalos bootleg videót is The Sacred Stones - Live from Worcester, MA címmel, amely itt megtekinthető.

A dán ikonok nemrégiben kápráztatták el a brit rajongókat a Download Fesztivál nagyszínpadán, a Hot Press magazine szerint: "Mint mindig, a Volbeat feszes és büntető volt". A Metal Talk pedig így zárta beszámolóját:

"Igazi látványosság, de csak akkor fogod elhinni, ha megnézed... egy nagyszerű, valódi show, amely éppoly szórakoztató, mint amennyire zeneileg tiszteletre méltó." De a Volbeat nem csak fesztiválokon ejti rabul a közönséget. A Distorted Sound magazin a múlt hónapban egy londoni klubshow-t csípett el, amelyre 10/10-es értékelést adott, és kijelentette: "Ez egy szórakoztatásra született zenekar, egy olyan banda, amely a játék csúcsán áll."
 
A jegyek minden bizonnyal gyorsan fogynak majd, és nem szabad kihagyni a lehetőséget, hogy élőben hallhassuk a Volbeat-et ezen az elképesztő turnén!
További info:

www.livenation.hu

www.volbeat.dk

www.funcode.hu

www.rock1.hu