A POKET újabb mérföldkőhöz érkezett

2022. 14. 02., 2:26pm
Új, bérletes hűségprogramot indított a POKET Zsebkönyvek csapata.

by Szendi Horváth Éva

Az irodalom szerelmesei és a rendszeres könyvolvasók mostantól minden hónapban Puhakötésű vagy Keménytáblás tagként juthatnak hozzá a legújabb POKET kötethez. Ezzel a közösség egyben tartását is segíthetik. A szerencsés feliratkozók az első 100 Keménytáblás bérlet mellé most ajándékkönyvet is kapnak.

—A POKET legnagyobb értéke a Közösség. Értetek csináljuk és miattatok tudunk fennmaradni. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy állandó kapcsolatban lehetünk veletek és időről időre megerősítetek bennünket abban, hogy van értelme a küzdelmeinknek az irodalomért és az egymásra figyelésért. A POKET most újabb mérföldkőhöz érkezett, ahol szövetségünket szeretnénk szorosabbá tenni veletek, ezért elindítjuk a hűségprogramunkat, ahol rengeteg esemény, kedvezmény, ajándék és exkluzív elérés vár a Közösség „Puhatáblás” vagy „Keménykötésű” tagjaira. Legyél a bérletesünk, legyél rendszeres olvasó és ezzel segíts, hogy mi is biztos alapokon működhessünk! – mondta Vecsei H. Miklós, a POKET alapítója.

A POKET a Vecsei H. Miklós ötlete alapján létrehívott zsebkönyv projekt, amelynek során zsebkönyv automatákat kerültek ki Magyarország forgalmas helyeire. Az automatákból okostelefonméretű, klasszikus és kortárs irodalom remekeiből összeválogatott, minőségi zsebkönyvek vásárolhatóak 1500 forintos áron. Az olvasás népszerűsítésen túl a projekt célja, hogy a zsebekből kilógó színes könyvek tulajdonosai, akár csak egy összenézés erejéig, társak lehessenek egy színesebb, egymásra figyelőbb városi közösség kialakításában.

Az új program alapja az automatából és online is beszerezhető bérlet-alapú POKET hűségkártya. A bérletes előfizetők kártyájára minden hónapban automatikusan feltöltik majd a megjelenő POKET értékét. A bérlet típusától függően, megadott időközönként ingyenes feltöltésekkel is megajándékozzák a tagokat. Az előfizetőknek nincs más dolga, mint az automatában vagy online kiválasztani egy tetszőleges kötetet és azt a POKET kártyával kifizetni. A Keménytáblás bérletet váltók a könyv értékén felüli összeggel a POKET munkáját támogatják.

A POKET nemcsak könyv, hanem egy egymásra figyelő közösség jelképe, ahol hiszünk az elmélyülésben, a minőségi időtöltésben és az őszinteségben. Ha változtatnál a világon, először te változz! Mi veled vagyunk.

                                        Olvass könyvet bérlettel!

Részletek: poketonline.hu

Vecsei H. Miklós élőben jelentette be a programot a POKET Facebook oldalán (VIDEÓ): https://www.facebook.com/poketzsebkonyvek/videos/263607952496681