A NINA új korszaka

2023. 30. 07., 12:35am
Több, mint egy új fejezet

 

A Nina Le Parfum megjelenésével egy egészen új, meglepő korszak köszönt be a Nina Ricci illatvonalban. Ehhez Harris Reed, a Nina Ricci kreatív igazgatója egy olyan kampányt álmodott meg, amelyben a nőiesség újfajta eszméjéhez egy új hősnőn keresztül kerülhetünk közelebb.

Az új reklámkampányt a zseniális francia koreográfus, Yoann Bourgeois inspirálta.

A Vaux le Vicomte fényűző kastély ad helyszínt a Nina-személyiség új, merész és öntudatos, ugyanakkor játékos személyiségének felfedezéséhez. Itt a nő nem fél kockáztatni és belefeledkezni hipnotikus táncának szédítő izgalmába. A Nina fejre állítja a világot.

Mikor Nina megpillantja a tiltott gyümölcsöt – megállíthatatlan, ösztönös felfedezésbe kezd.

Nem fél kockáztatni az alma megszerzéséhez. Most pedig mindannyiunkat hív, hogy csatlakozzunk játékához.

Új arc, Új hősnő

Bemutatkozik a Nina új arca: Kiernan Shipka. Harris Reed köreinek tiszteletbeli tagja, aki csatlakozik a Nina-családhoz, mint Harris múzsája.

A Mad Men és a Sabrina hátborzongató kalandjai című sorozatokban nyújtott fergeteges alakításairól híres 23 éves Kiernan, generációjának egyik legkiemelkedőbb alakja. Követőit természetes vonzereje és bátor, ugyanakkor ragyogóan bájos személyisége nyűgözi le. Így, hát nem is kérdés, hogy követni kell őt épp úgy, ahogy ő követi az álmait.

NINA a Nina Ricci-től – Az örök illat

A Nina Ricci Nina illata egy időtálló, örök darabbá vált 2006-os megjelenése óta. Egy alma formájú üveg zárja magába ezt a tiszta, vegán illatot, mely oly ellenállhatatlan, akár egy cukorba mártott alma.

A Nina mellett a kollekció a Nina Rouge, Nina Extra Rouge illatokkal bővült, most pedig megérkezett az új Eau de Parfum, a Nina Le Parfum.

A Nina Le Parfum új intenzitást hoz a Nina by Nina Ricci vonalnak.

Hagyd, hogy Nina elvarázsoljon!

A gyümölcsös, fás, virágos illat

A Nina Le Parfum a vonal legvakmerőbb illata. Ez az Eau de Parfum egy almatrió robbanásával szólítja meg viselőjét, amelyeket az újra felhasznált olasz citrom jegyei fokoznak. A szívjegyekben a narancsvirág, gardénia és tubarózsa kifinomult fehér csokra csábít el, amelyek virágos felhangot adnak az illatnak. Az alapjegyekben az érzéki ámbra a meleg vaníliával alkot elbájoló elegyet.

Gyümölcsös, fás, virágos parfüm egyedülállóan vonzó, elegánsan energikus karakterrel.

Good Apples for a Good Planet

A természet és tudomány legjava került bele a Nina by Nina Ricci kollekció minden illatába, amely így egy környezettudatos illatkészítésről árulkodik. A tiszta, vegán illatvonalnak legalább a 90%-át természetes eredetű összetevők alkotják.

Az alma-trió legfontosabb összetevője a Nina alap illatjegye, az újra felhasznált citrom. Ahelyett, hogy az élelmiszeriparban méretük vagy kinézetük miatt nem eladható citromoktól megszabadulnának, a parfümériában használják fel őket.
Minden citrom minden része felhasználásra kerül, a héjtól a gyümölcshúsig.

A cruelty-free formula pedig a jelzője annak, hogy állati eredetű összetevőtől és kisállatkísérlettől mentesen készül az illat.

A 20%-ban újra felhasznált anyagokból készült üveg jól illeszkedik az FSC tanúsítvánnyal rendelkező, az eddiginél jóval környezetbarátabb kartondoboz csomagoláshoz.

 Kampányvideó:

https://www.youtube.com/watch?v=P-YQu9mZ_S0

Terméklink:

https://www.douglas.hu/p/nina-ricci-nina-le-parfum-1116856

#NinaRicci
#NinaLeParfum
#NinaTheOriginalFragrance
#WillYouFallForNina

Elérhető: 2023. júliustól

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban és a kiemelt magán parfümériákban

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.