A Margitszigeti Színház vár a hét végén!

2022. 25. 06., 11:01am
A Margitszigeti Színház egy izgalmas csomagot állított össze nézői számára és a„Szent Iván Éj a Margitszigeten” programmal csatlakozik a Múzeumok Éjszakájához

 

A Margitszigeti Színház egy izgalmas csomagot állított össze nézői számára és a„Szent Iván Éj a Margitszigeten” programmal csatlakozik a Múzeumok Éjszakájához e hét pénteken és szombaton. A rendhagyó program az esti Mozart! musical előadás köré szerveződik pénteken és szombaton. Az estét egy izgalmas backstage, valamint egy romantikus éjszakai Víztorony látogatás teszi még felejthetetlenebbé.

A két napos, egyedi lehetőség során a látogatók egy külön, a programra vásárolt jeggyel a nagyszabású Mozart! musical előadás megtekintése mellett, a musical előtt beléphetnek a kulisszák mögé. A kulisszatitkokba való bevezetés során az ország legnagyobb szabadtéri színpadára is felmehetnek és bepillantást nyernek a készülődés izgalmaiba. Az előadást követőena margitszigeti műemlék Víztorony kilátóban tehetnek egy felejthetetlen éjszakai látogatást, melynek során a Felszab Rajziskola évzáró tárlatát is megtekinthetik. Az 52 méter magas torony tetejére érve a látogatók elé tárul Buda és Pest csodás éjszakai fényeivel ékesített panorámája.

A program időpontja:

  1. június 24. (péntek) 19:00 – 24:00
  2. június 25. (szombat) 19:00 – 24:00

A „Szent Iván Éj a Margitszigeten” belépőjegy ára: 4500.- Ft / fő 

A backstage látogatás kezdete: 19:00 óra 

Indulás, érkezés: jegypénztártól indul és oda is érkezik vissza

Időtartama: 20-25 perc 

Előadás kezdete: 20:00 óra

Víztorony látogatás: előadás után 22.00 – 24:00 óra között

Bővebb információk:

www.margitszigetiszinhaz.hu  

Jegyvásárlás: https://margitszigetiszinhaz.jegy.hu/program/szent-ivan-ej-a-margitszigeten-137265