A Le Beau Le Parfum megérkezett Jean Paul Gaultier Édenkertjébe...

2022. 01. 04., 10:30pm
Amikor Jean Paul Gaultier megalkotta a tökéletes felsőtestű, új Le Beau Le Parfum férfi illatot, nem az volt a célja, hogy elfedje azt!

 

Az ikonikus zöld színű konzervdobozból kilépve, egy arany szőlőlevél bőven elég ahhoz, hogy felöltöztesse legújabb tengerészét. Hát nem teszi még érzékibbé a kísértést?

Fedezd fel a Le Beau Le Parfum új intenzív, mégis egyszerre friss és addiktív ámbrás-fás illatát!

Az illat

Intenzív, függőséget okozó EDP, fás és ámbrás illatjegyekkel.

Minden függőség egy titkot rejt magában. Az intenzív, fás-ámbrás eau de parfum titka Gaultier kertjében rejlik. Az illat merészen ötvözi az erőteljes és férfias szantálfát, a tonkababot az érzéki ámbrával, valamint a zamatos gyömbér és ananász jegyeket. Meztelenre vetkőztet a vágyaid előtt.

A kísértés üvege

Amikor jól érzed magadat a bőrödben, mi lehet természetesebb, mint a meztelenség? Izmos test, férfias üveg. Mindössze egy arany szőlőlevél az illem kedvéért.

A Le Beau Le Parfum illatüveg leplezetlen sziluettjében csak gyönyörködni lehet. Az illat intenzitását pedig az átlátszó zöld árnyalattól a lakozott feketéig terjedő árnyalatok érzékeltetik.

Fotókredit: @Lysa Thieffry

Az illat kampányában a Le Male és a Le Beau, a két alfahím összecsap.

Quentin Bisch, az alkotó

"Izgalmas dolog szépséget, érzékiséget és izgalmat teremteni a láthatatlanból."

Quentin Bisch energiája elektromossá teszi maga körül a levegőt, miközben az illatokról beszél. Ez a mindent elborító szenvedély az, ami egy zenehallgatót és egy fellépő társulat művészeti vezetőjét az illatszerhez vezette. Egy hónapos Grasse-i gyakorlatra volt szükség ahhoz, hogy megtalálja igazi hivatását, majd a következő néhány évet az illatkompozíció tanulmányozásának szentelje. A művészetek továbbra is inspirálják Quentint. Ugyanúgy készít parfümöket, mint egy színházi előadást – erős ötletek, gondos díszítések és meglepő hatások segítségével.

Quentin néhány alkotása…

AZZARO Wanted by Night

CAROLINA HERRERA Bad Boy

CHLOÉ Nomade

JEAN-PAUL GAULTIER Le Beau, La Belle

JEAN-PAUL GAULTIER Le Male le parfum

MARC-ANTOINE BARROIS Ganymede

MUGLER Angel Nova

PACO RABANNE 1 Million Parfum

PACO RABANNE Pure XS for Her

ZADIG & VOLTAIRE Girls Can Do Anything