A Higgadt Erő Program és módszertana

2022. 27. 06., 2:31pm
A nők szerepéről az üzleti életben még mindig keveset hallunk.

 

Dr. Baucsek Katalin

A nők szerepéről az üzleti életben még mindig keveset hallunk. Holott egyre jobban kezd bebizonyosodni, hogy e téren is kimagasló eredményekkel rendelkeznek.

Woman Power az üzleti életben

Az egyik legjobb példa erre Dr. Baucsek Katalin, felsővezetői tanácsadó, szervezet - és vállalkozásfejlesztő, a Higgadt Erő Program megalkotója. Katalin kifejlesztette azt az egyedülálló módszert, amellyel a stagnáló vagy éppen hanyatló vállalkozások újra felvirágozhatnak, és piaci hódításba kezdhetnek.

A Higgadt Erő Program és módszertana segít a vállalkozóknak, felsővezetőknek, hogyan irányítsák megfelelően csapatukat, cégüket. Illetve hogyan alkossák újra stratégiájukat a profitabilitás és stabil működés jegyében. Emellett hozzájárul a vezetői készségek fejlesztéséhez és a vállalkozói kompetenciák bővítéséhez.

A jelenlegi zavaros világban vállalkozónak lenni és vállalkozást vezetni felelősségteljes feladat. Így mindenképp szükség van egy új, korszerű szemléletre, amely tisztán és érthetően navigál a siker felé. Az évtizedes tapasztalaton alapuló program és annak egyik zászlóshajója, a sticking módszer segít a problémamegoldásban, a cégen belüli zűrzavar felszámolásában, a vezető és a munkavállaló közötti kommunikáció javításában és a termelőképesség növelésében.

Hatékonyság, higgadtság, kontroll - három olyan fogalom, amelyre az élet minden területén, de leginkább egy vállalkozás irányítása során szükség van. A Program által a vállalkozók pontos képet alkothatnak cégük piaci helyzetéről, hatékonyságáról, szervezeti felépítéséről, és a kialakult “káosz“ kezelésének lépéseiről. Végül a cél egy olyan nézőpont elsajátítása, ami kimozdítja a vállalatot a stagnáló helyzetből és hosszútávon is fenntartható.