A Guns N’ Roses 2023-ban újra útra kel

2023. 26. 02., 10:17pm
A banda bejelentette 2023-as, világ körüli turnéját

 

A lehengerlő rock banda stadionokban, fesztiválokon és arénákban  lép fel majd a közel-keleten, Európában és Észak-Amerikában, július 19-én Budapesten, a Puskás Arénában is!

 A Guns N’ Roses 2023-ban újra útra kel világkörüli turnéjával, stadionokban, fesztiválokon és arénákban fellépve a nyár és az ősz folyamán. Az utánozhatatlan rock banda június 5-én Tel Avivban kezdi meg kiruccanását, majd a július 22-i, athéni koncertjükig bejárják Európát. A turné augusztus 5-én folytatódik az észak-amerikai résszel, október 16-án a vancouveri koncerttel zárva a zenei körutat.

Belépőkhöz elsőként a hivatalos rajongói klub, a Night rain tagjai juthattak február 22-én. Jegyelővételi lehetőség a regisztrált Live Nation tagok számára is elérhető február 23-án.

A teljes körű jegyértékesítés február 24-én, pénteken 10 órakor indult. A budapesti koncertre a www.livenation.hu oldalon keresztül.

A rajongók különböző VIP csomagok közül is választhatnak, amelyek többek között, prémiumjegyeket, koncert alatti VIP Bár lehetőséget, koncert előtti Paradise City Lounge bejutást, valamint limitált Guns N’ Roses VIP ajándéktárgyakat is tartalmaznak.

A Guns N' Roses a mai napig a legdinamikusabb, legveszélyesebb és legmeghatározóbb amerikai rock együttes a zene történetében. A popkultúra részévé vált, mérföldkőnek számító 1987-es anyaguk, az Appetite For Destruction a valaha volt legnagyobb példányszámban elkelt amerikai debütáló albummá, és minden idők 11. legtöbbet eladott albumává vált. Az újra egyesülésüket követő Not In This Lifetime elnevezésű turnéjuk pedig (2016-2019) minden idők negyedik legnagyobb bevételű koncertturnéja lett, több mint 5 millió eladott jeggyel.

1991-ben a Guns N' Roses sokkolta a világot 7x platinalemez státuszt elért Use Your Illusion I és Use Your Illusion II lemezeivel, amelyek megjelenésükkor kibérelték a Billboard slágerlista első két helyét. A 100 millió feletti lemezeladásuk része még a G N’ R Lies (5x platina), a The Spaghetti Incident? (platina), a Greatest Hits (5x platina) valamint a Chinese Democracy (platina) albumok. Arról nem is beszélve, hogy ők a világ egyik legtöbbet streamelt rock bandája, átlagosan havi 24 millió hallgatóval a Spotifyon.

A Guns N' Roses azonban nem áll le, 2023-ban az új turné mellett további meglepetések is várhatóak – a Night rain továbbra is teljes sebességgel robog.

Guns N’ Roses tagjai: Axl Rose (ének, zongora), Duff McKagan (basszusgitár), Slash (gitár), Dizzy Reed (billentyűs hangszerek), Richard Fortus (ritmusgitár), Frank Ferrer (dobok), és Melissa Reese (billentyűs hangszerek).  

További infó:

www.gunsnroses.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu