A Férfiak Klubja kiosztotta a Gránit Oroszlán Példakép Díjakat

2022. 29. 11., 10:02am
Hatodjára tüntették ki a felelősségteljes férfiakat

 

November 19-én tartják a Férfiak Világnapját, mely alkalomból a Férfiak Klubja Társadalmi Szervezet átadta a Gránit Oroszlán Példakép Díjakat a 2022-es év férfi példaképeinek. A díjjal 2017 óta, immár hatodik alkalommal emelte ki a Gránit Oroszlán Példakép Testület 5 kategóriában a három-három férfit. Kitüntették a családért és a közösségért elkötelezett férfiakat apa, férfi pedagógus, mester, felelős üzletember és közéleti kategóriákban.

A gálaünnepségen olyan férfiakat tüntettek ki, akik a jövő generáció útjait egyengetik, akik élen járnak az értékek megőrzésében, példamutatásban, nevelésben.

A Gránit Oroszlán Példakép Testület idén is titkos szavazással választotta ki a beérkezett jelölésekből minden kategóriában a három-három díjazottat.

A Gránit Oroszlán Példakép Testület tagjai a korábban díjazott példaképek közül kerülnek ki, ők hitelesítik az újonnan díjazottakat. A kezdeti zsűri női tagjaiból létrehozták a Testület női tagozatát, amely évente különdíjat oszt, és kizárólag tiszteletbeli úton növekszik.