A Diótörő ihlette sminkkollekció

2023. 11. 12., 10:54pm
Az új Magic Christmas Story limitált kiadás

 

Mit szeretünk legjobban a karácsonyi szezonban? A varázslatos meséket, amelyek visszavisznek minket az időben és elvarázsolnak történeteikkel. Ilyen a Diótörő is a maga csodálatos világával és egyedi karaktereivel, mint Mother Ginger és Sugar Plum Fairy. A Catrice új, limitált kiadású Magic Christmas Story kollekcióját ez a karácsonyi mese ihlette, és elrepít egy káprázatos, ünnepi pillanatokkal teli világba. Pro tipp: Az új trendkiadás egyedi Diótörő dizájnban remek ajándék a legjobb barátnőidnek!

 

MAGIC CHRISTMAS STORY szemhéjpaletta

Minden, amire szükséged van, megtalálható benne: A kilenc különböző hatású téli szemhéjfesték piros, kék és lila árnyalatokban csillog karácsonyi hangulatban. Hosszan tartó, ünnepi szemsminket varázsol.

A szemhéjfestékpaletta kiváló minőségű csomagolása csillogó aranyban pompázik, 3D Diótörő-dizájnnal és beépített tükörrel.

 

MAGIC CHRISTMAS STORY Cheeklighter

Merry Memories: csillogó hatással biztosítja a ragyogó highlightokat. A folyékony, építhető és eloszlatható textúrát a párnás applikátorral könnyű pontonként felvinni.

 

MAGIC CHRISTMAS STORY Ultra Satin ajakrúzs

Ezek a szájfények az ünnepi hangulatról szólnak: Az Ultra Satin rúzsok krémes, nem száraz formulája hosszan tartó megjelenést biztosít, fényes, szaténos felülettel. Három téli, erősen pigmentált árnyalatban kapható, és egy kis X-Mas hangulatot kölcsönöz.

Ráadásul: A csomagolás aranyszínű diótörő megjelenésével és ünnepi nyomtatott mintájával szemet gyönyörködtető, és tökéletes ajándék karácsonyra!

 

MAGIC CHRISTMAS STORY körömmatricák

It's beginning to look a lot like Christmas: A körömfóliák igazi változást hoznak a manikűrödbe, különösen a karácsonyi szezonban. A 24 fólia öntapadós, könnyen felhelyezhető és ugyanilyen könnyen eltávolítható.

A karácsonyi árnyalatokban pompázó egyedi Diótörő-design biztosan ünnepi fénypontot varázsol a körmeidre!

 

MAGIC CHRISTMAS STORY körömlakk

A tökéletes körmökért: A három körömlakk átlátszatlan felületű, duo-króm csillámos hatású ünnepi kék, élénkpiros és arany árnyalatú.

A körömlakkok Diótörő kalapja által ihletett, aranyszínű sapkával ellátott karácsonyi dizájnban pompáznak.