A Dal 2022 tíz ígéretes produkcióval folytatódik

2022. 01. 02., 5:10pm
Megvolt A Dal első elődöntője. A tíz dal közül öt jutott tovább. Szombaton, a második elődöntőben további tíz dal mutatkozik be.

 

Király Viktor, A Dal 2022 műsorvezetője bejelentette a második válogató versenydalait. Megvan az első forduló öt biztos továbbjutója. A Duna élő show-jában szombaton ismét tíz dal kap lehetőséget, hogy az év magyar slágere legyen.

A szombati adásban az alábbi dalok versenyeznek:

Andelic Jonathan JOTA - Elhiszem még

Audioshake - Influencer

Fóris Rita - Olyan szép

Gubik Petra - Ez van, ez!

Hegedűs Bori és Tempfli Erik - Anya

Nova Prospect - Utolsókból elsők

Ocho Macho - Lazulj bele

Pádár Szilvia - Kismadár

Pink & The Panthers - Fényes Galaxisok

Subtones - Nem segít más

Öt továbbjutóval ért véget az első válogató

A dalválasztó 11. évada a már hagyományossá vált közös dallal kezdődött. Az Omega nemrég elhunyt legendás frontemberére, Kóbor Jánosra emlékezve egy medleyt énekelt a 40 versenyző: a Fekete pillangót és a Gyöngyhajú lányt adták elő.

A Wolf Kati, Mező Misi, Ferenczi György és Egri Péter alkotta szakmai zsűri pontszámai alapján az elődöntőbe jutott: a Még ma este - Ruby Harlem & Roy, a 21 gramm - Sándor Szofi, a Hosszú volt a nyár - Pankastic! és a Földöntúli szerelem - Majoros Csenge előadásában. Az ötödik továbbjutó, a közönség döntése alapján Ya Ou Zsákutca című produkciója volt.

A két elődöntő során a dalok akusztikus verzióban hangoznak majd el.

Találjuk meg együtt az ország egyik legnagyobb zenei eseményén az év dalát, amit jövőre mindenki dúdolni fog! Kövesd A Dal 2022 Facebook és Instagram-oldalát, a műsor hivatalos Youtube és TikTok csatornáját, hogy ne maradj le semmiről!

 A Dal 2022 – szombatonként 19:35-től a megújult Dunán!