A Backstreet Boys ismét jön Budapestre!

2022. 05. 04., 10:30pm
Az óriási érdeklődés miatt a Backstreet Boys bejelentette a DNA világkörüli turné folytatását, 2022-es európai helyszínekkel is. Köztük egy budapesti koncerttel november 2-án!

 

Jegyek április 8-tól kaphatóak.

A Backstreet Boys, minden idők egyik legtöbb lemezt eladó zenekara bejelentette DNA elnevezésű, világkörüli turnéjának folytatásaként idei őszi brit és európai koncertjeit. Az új dátumok, többek között, tekintélyes fellépés sorozatot foglalnak magukban Németország szerte, egy nagyon különleges show-t a londoni The O2-ben, és egy Budapest Aréna fellépést is.

A banda utoljára 2019-ben koncertezett Európában, több mint 350 ezer jegyet eladva. A DNA World Tour ezen a hétvégén Las Vegasban indul újra négy fellépéssel, a Caesars Palace-ban április 8-án és 9-én, majd 15-én és 16-án. Május elejétől szeptember közepéig amerikai koncertekkel folytatódik, és október elején kezdi meg európai szakaszát.

Jegyek április 8-án 10 órától kaphatóak a budapesti koncertre a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A hivatalos rajongói klub, a Backstreet Army Fan Club tagjai már április 6-tól élhetnek elővásárlási jogukkal – további részletek a https://backstreetboys.com/fan-club/ oldalon. Elővásárlásra a regisztrált Live Nation tagoknak is lesz lehetőségük, április 7-én 10 órától.

Az ukrajnai otthonuk elhagyására kényszerült emberek segítése és a példa nélküli szolidaritás támogatása érdekében a Backstreet Boys a 2022-es DNA turné jegyeladásaiból származó bevétel egy részét az UNHCR, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának Hivatala számára ajánlja fel. Ez a hozzájárulás segíti a menekülteket és a lakóhelyüket elhagyni kényszerült embereket Ukrajnában, és a szomszédos országokban. Ha meg szeretné tudni, hogyan támogathatja a veszélyhelyzet által érintetteket, látogasson el a szervezet honlapjára.

A banda egy új doku sorozatot is megjelentetett Making OfThe DNA Tour címmel, amelyben a rajongók bepillantást nyerhetnek a világkörüli turné kulisszatitkaiba. Az első rész már elérhető itt, a további részek pedig a csapat YouTube oldalán lesznek láthatóak.

 DNA World Tour 2022 – európaidátumok:

Október 3. - Lisszabon – Altice Arena

Október4. - Madrid - WiZinkCenter

Október6. - Barcelona –Palau Sant Jori

Október9. - Amszterdam - Ziggo Dome

Október12. - Berlin - Mercedes-Benz Arena

Október15.- Hannover - ZAG Arena

Október18. - Mannheim - SAP Arena

Október20. - München - Olympiahalle

Október22. - Bologna - Unipol Arena

Október25. - Hamburg - Barclays

Október27. - Zürich - Hallenstadion

Október29. - Krakkó - Tauron Arena

Október30. - Lipcse - QUARTERBACK ImmobilienARENA

Október31. - Köln - Lanxess Arena

November 2.–Budapest –Papp László Budapest Aréna

November 4. - Dortmund - Westfalenhallen

November 6. – London- The O2

Photo: Dennis Leapold

A BACKSTREET BOYS

A Backstreet Boys már 29 éve szállítja a slágereket, amivel a popzene egyik leghíresebb előadója lett. Számtalan #1 sikerével, rekordokat döntő turnéival, rengeteg díjával és 130 millió példányt meghaladó lemezeladásával a BSB minden idők legsikeresebb fiúbandája.

2019 elején a Backstreet Boys kiadta DNA címmel 10. stúdióalbumát, amely első helyen debütált a slágerlistákon. A lemezről kimásolt Don’t Go Breaking My Heart kislemezt Grammy-díjra is jelölték, és 10 év után ez volt első Billboard Hot 100 slágerlistás sikere a csapatnak. Megjelenése után a dal azonnal az első helyre ugrott az iTunes listáin, és több mint 22 országban szerepelt a slágerlistákon.

2019 májusában indult el The DNA World Tour, amely 18 év után a csapat legnagyobb turnéja volt. Végig teltházas koncertekkel zajlott Észak- és Dél-Amerikában, Európában és Ázsiában. A júniusi budapesti koncertre is napok alatt elfogyott az összes belépő.

Pályafutása során a Backstreet Boys emberek millióit bűvölte el slágereivel és lenyűgöző koncertjeivel, és ez a rajongás óriási sikerű visszatérésüket követően is változatlan.

A budapesti concert kapcsán további infó:

www.livenation.hu

www.funcode.hu