A BCEFW 2022 programjai

2022. 25. 01., 11:35pm
Szinte minden más 22/23 aw bemutató előtt mutatkoznak be a divathéten részt vevő tervezők modelljei. Sűrű hétnek nézünk elébe, és ismét minden a divatról szól.

 

 

A szezonban három helyszínen zajló esemény kihagyhatatlan program a divat világa iránt érdeklődők számára, akik első kézből értesülhetnek a legújabb trendekről. Továbbá több divat tematikájú side event is színesíti a programot városszerte.

A rendezvénnyel és a jegyértékesítéssel kapcsolatos további információk a Budapest Central European Fashion Week hivatalos weboldalán érhetőek el: https://bcefw.com

Kattints: https://www.facebook.com/bcefw/

A fb oldalon visszanézheted az ajánlókat és beszélgetéseket a tervezőkkel, részt vevőkkel.

Ám itt is, a folytatásban megnézheted, mikor, kiknek lesz a bemutatója vagy a Deák palotában kiállítása.

Február 4. Bemutatók a Királyi Lovardában, a Várban

Február 5. Bemutatók a Szépművészeti Múzeumban

Február 6. Bemutatük a Szépművészeti Múzeumban

A belvárosi Fashion Streeten található Deák Palotában kap helyet a 2022-23-as őszi-téli kollekciókat felvonultató Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) egyik kiemelt eseménye.

Itt állítják ki kollekcióikat. a Magyar Divat & Design Ügynökség Magyar Mentorprogramjában résztvevő ruha-és kiegészítő tervezők

A közép-európai régió központi divateseményének számító BCFEW ideje alatt, február 5-6. 11:00 és 18:00 óra között prezentálja kollekciójának egy-egy meghatározó darabját a modern sportruházatban utazó 320DTLA, az uniszex stílust képviselő AANRO, a PELSO fürdőruhamárka, a szabadidő-és extrém sportruházatra specializálódott Pinetime Clothing, valamint az Unrealindustry streetwear brand.

Látogass el az év első divateseményére és ismerd meg a magyar tervezők következő generációját!

A rendezvénnyel kapcsolatos további információk a Budapest Central European Fashion Week hivatalos weboldalán érhetőek el:
https://bcefw.com

A rendezvényt az aktuális hivatalos információk szerint valósítja meg az Ügynökség, a szervezők a vírushelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartják.