A 2019-es sminktrend irányzatai

2018. 27. 11., 9:10pm
Julien Macdonald partnerévé vált a Max Factor a London Fashion Week keretein belül, a tervező 2019-es tavaszi/nyári bemutatóján.

Julien Macdonald partnerévé vált a Max Factor a London Fashion Week keretein belül, a tervező 2019-es tavaszi/nyári bemutatóján. A Max Factor kreatív igazgatója, Wendy Rowe által készített sminkek arra születtek, hogy kiegészítsék Julien Macdonald merész tervezéseit, amelyek az amazóniai nők lényegét ragadják meg és a rendhagyó karakterű szépséget is ünneplik.

Wendy Rowe elárulta a titkát: "Ebben a szezonban a valódi nők értékeit megtestesítő Macdonald-modellek előkelő, vörös szőnyegre illő megjelenést kaptak, strukturált és szoborszerű hangulattal kiegészítve. A sminkek, emelkedett, modern és szexi stílusosságot adtak mindehhez, amely visszatükrözi a kollekció szépségét.

Max Factor termékeket használtam; Radiant Lift Alapozót, a gyönyörű, ragyogó alap létrehozásához, amelyhez csábító, hangsúlyos, füstös szem, finoman kidolgozott, az arc szerkezetét kiemelő kontúr és matt, nude tónusú ajak társul.  A lányok mindegyike továbbra tagadhatatlanul Julien Macdonald nő, de sminkjük már az új színtrendek szerint frissült.”

A Max Factor küldetése, hogy a nők számára a világ minden táján elérhetővé tegyen olyan különleges termékeket és könnyű technikákat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kiemeljék, fokozzák szépségüket.

Egész napon át tartó ragyogás
Max Factor Radiant Lift Alapozó: hosszan tartó fedőhatás és természetesen sugárzó megjelenés. Luxus formula, hialuronsav komplexszel gazdagítva, amely hatékonyan hozzájárul a bőr hidratálásához. A finom ráncok csökkentése érdekében bőrsimító mikro-gyöngyök, és 30-as faktorszámú fényvédő található benne. Egy sokoldalú, kötelező szépségkellék. A Radiant Lift Alapozót azoknak a nőknek tervezték, akik ragyogó, hibátlan megjelenésű  arcbőrt szeretnének, egész napra.
Max Factor újdonságok

A márka, amely számos, a nők mozgalmas, sűrű életébe illeszkedő sminkterméket kínál szerte a világon, újdonságokkal bővíti termékskáláját, a maximális eredmények eléréséért. A bőr előkészítésére, tökéletesítésre, hangsúlyozásra tervezve – nemcsak minden sminkstílushoz passzolnak, de a Max Factor új, Miracle Prep Illuminating & Hydrating Primere, Radiant Lift Korrektora és Miracle Glow Folyékony highlightere tökéletes összetevőket is tartalmaznak, amelyek ápolják a bőrt.
Intenzív színű és hidratált ajkak

Bemutatkozik az új Max Factor Lipfinity Velvet Matte Ajakrúzs: intenzíven pigmentált, vízálló, csókálló és folyékony, 24 órás tartóssággal. Finom, matt felületet biztosít - a tartós, folyékony ajakrúzs minden jó tulajdonságát, és a hozzáadott hidratáló összetevők szuperképességét egyesíti, nem hagyja kiszáradni az ajkat. Alkalmazása egyszerű, a nap folyamán végig a helyén marad. Elérhető 7 árnyalatban.