3 + 1 sikkes sneaker szett

2019. 12. 10., 6:50pm
Így törd meg stílusosan az irodai dress code-ot! Az ősz a megfeszített tempójú munka időszaka is. Ilyenkor jár egy kis extra kényelem az irodában dolgozóknak, főként a rohangálós hétköznapokon

Így törd meg stílusosan az irodai dress code-ot! Az ősz a megfeszített tempójú munka időszaka is. Ilyenkor jár egy kis extra kényelem mindenkinek, aki irodában dolgozik, különösen a rohangálós hétköznapokon.

Nem kell feláldoznod a kényelmet a stílusosság oltárán, a fashiondays.hu összeállított 3 + 1 szettet a városi pörgés szerelmeseinek.

Te is imádod a sneakereket? Tartottál tőle, hogy nyár végével száműznöd kell őket az összeállításaidból? Szerencsére ma már egyre kevésbé veszik komolyan a dress code-okat: a legtöbb munkakörben legalább egy kényelmes cipővel lehet csalni. Nem kell az egész szettednek sportos hangulatot tükröznie, ha sportcipőt húzol! Remek alternatív lehetőségek nyílnak meg előtted, akár - az első pillantásra - nem egymáshoz illő darabokat is párosíthatod. Mutatjuk, hogyan.

1. Kiskosztüm plusz sneaker

Sokáig szentségtörésnek számított, ma már a városi divat elengedhetetlen része. Ha nem szeretnél tűsarkúban tipegni a kosztümödben, akkor lehetőséged van rá, hogy feldobd ezt a klasszikus összeállítást is egy igazán komfortos sportcipővel.

Játszhatsz a színek harmóniájával, de akár a kosztüm színétől teljesen eltérő cipőt és kiegészítőket is összeválogathatsz, ezzel is kidomborítva a stílusok közötti kontrasztot.

A legdrámaibb hatást azonban akkor érheted el, ha az egyetlen sportos részlet a szettedben a cipőd lesz: válassz mellé bátran elegáns karórát és táskát.

Az egész összeállítást pedig egy klasszikus szövetkabáttal teheted még különlegessebbé.

2. Elegáns színekkel

Ha nem szeretnéd kontrasztos szettekkel borzolni a kedélyeket az irodában, akkor fordulj a monokróm megoldások felé vagy válogass a klasszikus fazonú és színű sneakerek közül, amelyeket bátran párosíthatsz majd árnyalatban hozzáillő, bármilyen ruhával.

Szép megoldás lehet, ha tetőtől talpig púderszínekbe öltözöl, és hozzá egy színben passzoló púderes sportcipőt választasz.

Az elegáns összhatást maximum egy visszafogott fülbevalóval vagy gyűrűvel és egy shopper stílusú táskával egészítenénk ki. Kabátok közül viszont tökéletesen passzolhat az összeállításhoz egy meleg, pufi-fazonú darab.

 

3. Nőiesen dögös

Egybe ruhák mellé is kiváló választás egy sneaker, hossztól és fazontól függetlenül.

A legelegánsabb választás, ami irodában is tökéletesen megállja a helyét, ha egy testet követő bodycon ruhát párosítasz sportos cipővel. A meleg harisnyáról ne feledkezz meg hideg időben!

Mellé pedig jöhetnek a különböző nőies, strasszokkal díszített ékszerek és kiegészítők.

Amennyiben tovább szeretnéd fokozni az elegáns összhatást, vegyél egy blézert is a ruhád fölé.

A bodycon ruha rövidebb fazonú kabátokkal érvényesül igazán, egészítsd ki egy ilyennel az összeállításod!

 

+ 1. Sportosan elegáns férfiaknak is

A férfiaknak sok helyen merevebb öltözködési szabályokkal kell szembenézniük, gondolj csak a nyakkendő egyeduralmára. De egész nap öltönyben és ingben lenni sem a legkényelmesebb.

A sportcipős megoldás a férfiak ruhatárát is megbolondíthatja és kényelmesebbé teheti. Egy elegánsabb színű, bőrből készült darab öltöny-nyakkendő mellé viselve sem lóg ki a sorból.

Ha tovább szeretnéd növelni a kényelemfaktort akkor az aktatáskát cseréld praktikus hátizsákra!

Fashion Days tipp:

A fehér sneaker igazi klasszikus, amit soha nem lehet megunni, de ebben a szezonban számos egyéb izgalmas árnyalat közül is választhatsz. Légy merész, és dobd fel öltözékeidet egy rózsaszín, mustársárga vagy fenyő zöld sneakerrel, akár vastag talpú változatban is!

fashiondays.hu fotókredit