3+1 enteriőr tipp az őszi hónapokra

2020. 14. 09., 4:45pm
Komolyabb átalakítást tervezel az otthonodban, vagy csak megújulnál, és szükséged van egy kis inspirációra? Íme, 3+1 javaslat, amikkel még hangulatosabbá varázsolhatod a családi fészket.

Komolyabb átalakítást tervezel az otthonodban, vagy csak megújulnál, és szükséged van egy kis inspirációra? Íme, 3+1 javaslat, amikkel még hangulatosabbá varázsolhatod a családi fészket.

Naturális színek

A természet színei, különösképp a zöld 2020 kiemelt trendjének tekinthető, az őszi hónapokban pedig még az eddigieknél is jobban reflektorfénybe kerül. Falon kiváló választás lehet egy sötétzöld (vagy akár sötétkék) szín, amit a lehető legszebb összhatás érdekében érdemes világos árnyalatokkal kombinálnunk.

A gold-rosegold kiegészítőkkel sem nem lehet mellélőni, legyen szó akár asztallábról, lámpáról vagy tükörről.

Növények minden mennyiségben

A megfelelően kiválasztott növények sokkal barátságosabbá és otthonosabbá teszik a lakást, ráadásul a hangulatunkat is javítják. Rengeteg ízléses kaspó közül válogathatunk, amelyek szuperül fel tudják dobni nemcsak az erkélyt, de a nappalit, az étkezőt vagy akár a közlekedőhelyiségeket is.

Ultra vékony kőburkolat a kandallón

Gondoltál már arra, hogy egy egyedi burkolattal színesítsd a kandallód megjelenését? A SlateLite egy ultra vékony, tökéletes látványt keltő kőlap, ami a megfelelő felületkezeléssel bármilyen kőburkolattal felveszi a versenyt tartósság tekintetében is. Könnyű, kiválóan hajlítható, könnyedén vágható, ráadásul kül téren és bel téren egyaránt alkalmazható.

+1 Beépített akvárium

A vízi világ rajongói nem lőhetnek mellé egy stílusosan beépített akváriummal! Amellett, hogy dinamikus faldíszként, esetenként térelválasztóként funkcionál, segít stressz mentessé tenni a mindennapokat a halak nyugtató úszkálásának és a vízmelegítő rendszer búgó hangjának köszönhetően.

A tippeket S. Vanyolai Dalma belsőépítészeti vezető állította össze.