25 éves a KATTI ZOÓB Divatház

2019. 09. 04., 5:10pm
Aktuális divatüzenetekkel, A KATTI ZOÓB Divatház 2019/20-as Őszi/Téli Kollekciójával nyitott a Budapest Central European Fashion Week

Aktuális divatüzenetekkel, A KATTI ZOÓB Divatház 2019/20-as Őszi/Téli Kollekciójával nyitott a Budapest Central European Fashion Week

Ismét látványos produkció keretében, különleges helyszínen mutatta be március 28-án este legújabb kollekcióját Zoób Kati.

A 2019/20-as őszi/téli időszakra született slow fashion kortárs klasszikus öltözéksor két és fél évtized kiapadhatatlan alkotói szenvedélyét és sokrétű művészeti üzeneteit foglalta össze. Ez most a Budapest Central European Fashion Week hivatalos programját megelőzően debütált.

A Belvárosi Piac, mint helyszín, tökéletes összhangban áll a kollekció alapgondolatával.

A mindennapok, a nagyvárosi élet ritmusa, nyüzsgése sokszínűsége kelt életre a modernt a klasszikussal egyesítő ruhafazonokban, az előkelő anyagokban, színekben és a Divatház újjászületett, Art Deco szimbólumaiban, a geometrikusformákban és a rózsában.

A legújabb prêt-à-porter  öltözéksor - a stílusosság mellett - ezúttal is ünnepelte a minőség, a kényelem, a hordhatóság és a könnyedség eszméjét, hogy újabb időtlen és praktikus darabokkal bővíthesse a modern nő sokarcú ruhatárát.

A KATTI ZOÓB Divatház 2019-es Őszi/Téli darabjai nem csak a korábbi kollekciókkal teremtenek folytonosságot: az elmúlt 25 év alkotói eredményeiből születve még komplexebb mondanivalót hordoznak – ezúttal a múlt kulturális elemei mellett már egy divatház által életre hívott, saját művészeti nyelv is főszerepet kap, hogy aktuális divatüzeneteket közvetítsen.

A bemutatóról készült videó itt: https://www.youtube.com/watch?v=5_lyXMEh68Q

Honlap és social media oldalak:

https://www.kattizoob.hu

https://webshop.kattzoob.hu

https://www.facebook.com/Katti.Zoob/

https://www.instagram.com/katti.zoob/