Lash to impress/ Cross the Lines

2019. 11. 09., 4:15pm
Az Artdeco új Cross the Lines kollekció mottója: “légy bátor, lépd át a határaidat, és merj valami újat alkotni”Varázsoljon tökéletes szempillákat az Artdeco új Lash to Impress kollekciójával!

Az Artdeco új Cross the Lines kollekció mottója a következő: “légy bátor, lépd át a határaidat, és merj valami újat alkotni”Varázsoljon tökéletes szempillákat az Artdeco új Lash to Impress kollekciójával!

 Az új szempilla termékek kiemelik szemének szépségét, legyen szó kifinomult, drámai, vízálló, nappali vagy akár esti megjelenésről. Az új szempillaspirálok megbízható és hosszantartó eredményt nyújtanak minden helyzetben.

Az új innovatív Twist for Volume szempillaspirál speciális tekerhető kefével rendelkezik, amellyel személyre szabhatja megjelenését. Forgassa a kefét kifelé (1.-es állás), hogy könnyedén elérje a rövidebb szempillákat, hosszabbítsa és szétválassza a pillákat.

A kefét befelé forgatva (2.-es állás) volument és ívelt hatást kölcsönöz a szempilláknak. Az intenzívebb hatás elérése érdekében akár kombinálhatja is a két kefe funkciót. A Twist for Volume szempillaspirál elkenődés mentes, és hosszantartó viseletet biztosít. A termék érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is megfelelő, valamint bőrgyógyászatilag tesztelt.  

A Waterproof Maker minden szempillaspirált vízállóvá és elkenődés mentessé tesz. Az áttetsző szempillaspirál fedőréteg körülöleli a pillákat és meghosszabbítja az alá felvitt szempillaspirál tartósságát.  A természetes végeredmény érdekében, a gyorsan száradó könnyű gél akár önmagában is alkalmazható. A parabén- és illatmentes Waterproof Maker szintén használható a szemöldök fixálására is. Bőrgyógyászatilag tesztelt termék.

Cross the Lines

Az Artdeco új Cross the Lines kollekció mottója a következő: “légy bátor, lépd át a határaidat, és merj valami újat alkotni” A modern, grafikus művészet által inspirált kollekció a matt és a fényesek elemek kombinációjával játszik. A sötét árnyalatokat kontrasztba állítja a tiszta fehérrel. A Cross the Lines új életet visz a sminkelési rutinjába, hogy megjelenésével kilépjen a komfort zónájából.

A parabén mentes Long Lasting Liquid Liner Intense az egyedülállóan hosszantartó viselet, az intenzív szín és a könnyű felvitel kombinációját nyújtja. A flexibilis, finom filc hegynek köszönhetően bárki könnyedén precíz szemkontúrt rajzolhat. Az intenzív színhatású textúra akár 14 órán keresztül tart. Ez a gyorsan száradó tus elkenődés mentes, és a termék a helyén marad még akár sportolás közben is. Ha intenzív fekete színeredményt szeretne, válassza a „01-black line” árnyalatot!

A „”04-brown line” a tökéletes választás egy erőteljes barna szemkontúrhoz. A „08-green line” igazi őszt idéző szín. A „12-blue line” használatával pedig ragyogó kékkel emelheti ki szemeit. A Long Lasting Liquid Liner Intense megfelelő érzékeny bőrre és kontaktlencsék viselők számára is. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt.

A limitált kiadású Beauty Box Trio a modern design-t hangsúlyozza grafikus vonalvezetésével. A szemhéjpúder tároló doboz tökéletes a márka szemhéj vagy más ARTDECO termékek tárolására. Különösen praktikus darab utazáshoz, vagy, akár a táskába téve, a smink napközbeni megigazításához.

A magas pigmentációval rendelkező selymes szemhéjfestékek hosszantartó viseletet biztosítanak és lágy, kifinomult hatás érhető el használatukkal. A termék 4 gyöngyházfényű árnyalatban vásárolható meg: A “pearly brown illusion” No. 242 őszi eleganciát sugároz, a “pearly emerald” No. 265 igazi mélyzöld árnyalat, a “glam golden city” No. 374 ragyogó arany, a “pearly purple forest” No. 90A pedig intenzív sötétlila. Mutassa meg egyediségét a matt színek használatával. A “matt brick” No. 531 igazi rozsdabarna szín, a “matt petrol” N0. 593 pedig egy különleges benzinzöld.

A szintén limitált kiadású Volume Sensation Mascara fekete árnyalatban elképesztő volument és hosszúságot kölcsönöz a pilláknak. A puha, nagyméretű, dúsító kefe kiemeli a szempillák természetes szépségét. A tiszta pigmentek gondoskodnak az intenzív fekete színhatásról. A benne lévő carnauba pálma viasztartalom hidratálja és ápolja a szempilláit.

A Perfect Color ajakrúzs gazdag színekkel és optimális fedéssel kényezteti ajkait, miközben a legújabb technológiát és a hatékony ápolást ötvözi egy termékben. Az ajakrúzs simítja és feltölti az ajkakat, így azok teltebbnek tűnnek egyedülálló, 3D szerkezetének köszönhetően.

A különböző ápoló olajok és az innovatív gél bázis kombinációja könnyű, selymes egyenletes végeredményt kínál. A hyaluron sav, a vízililiom és a lepkeorchidea természetes virág kivonatai, mangó vaj, E vitamin és kukorica olaj gondoskodnak a hidratálásról.

A végeredmény egy gyengéd védőréteg az ajkak érzékeny bőrén. A klasszikus, ragyogó vörös árnyalatért próbálja ki a “red rebel” No. 928 és az “offbeat” No. 970 árnyalatokat! A Perfect Color ajakrúzsok visszafogott vanília illatot árasztanak és lanolin, parabén valamint szilikon és talkum mentesek. Bőrgyógyászatilag tesztelt termék.

A luxus textúrájú High Performance ajakrúzsok selymes fénybe vonják és láthatóan dúsítják ajkait, köszönhetően az aktív Maxi Lip™ összetevőnek. A finom ráncok láthatóan kisimulnak, a panthenol és az E vitamin hidratálja a bőrt. Az új őszi árnyalatok, mint a “spicy darling” No. 458 és a “kiss of a muse” No. 481 diszkrét föld színekkel emelik ki ajkait. A High Performance rúzsok glutén-, lanolin- és szilikon mentesek, valamint bőrgyógyászatilag teszteltek.

Az Art Couture Nail Lacquer körömlakk ragyogó, fényes felületet ad. Különleges tökéletes bevonatot az ecset kialakítása biztosít. Ragyogó fényes felület, fantasztikus átlátszóság, gyors száradás és tartósság: Az Art Couture körömlakk az igazi körömlakk megtestesítője. Időtlen tervezés, fényes színű felület és tápláló formula tökéletesen összehangoltan működnek együtt. Az innovatív Perfect Coat Brush ecset segítségével pontosan és egyenletesen festi be a körmét. Adjon körömnek egy kis haut couture-t!